Focikapu Maestro steel football goal Exit Toys acél keret 180*120 cm

Termék leírása

Focikapu Maestro steel football goal a holland Exit Toys műhelyéből kiváló ajándék minden gyermek számára már 3 éves kortól, akik imádnak focizni. Fekete focikapu robosztus és tartós, formájának és praktikus méreteinek köszönhetően minden kert éke lesz. Exit Toys focikapu kicsiket és nagyokat egyaránt mozgásra csábit, lelkes focisták megcsillogtathatják tehetségüket és kedvük szerint futballozhatnak az udvaron, vagy kertben. A horgonykészletnek köszönhetően a kapu gyorsan és egyszerűen rögzíthető a talajba, és kezdődhet is a móka.

A kapu horganyzott acél keretből áll, melynek felülete porszórással lett kezelve, ennek köszönhetően rossz időjárási körülmények között is magas korrózióállósággal büszkélkedik. A praktikus, Exit Toys logóval ellátott fekete háló eredeti módon rögzíthető a keretre, igy a focilabda nem szorul majd a háló és a keret közé. Nagyszerű kiegészitője a futballkapunak a célzófal, melyen két találati lyuk található, igy a gyerekek kedvükre gyakorolhatják a pontos lövést. 

Holland Exit Toys márka már hosszú évek óta halmozza el kicsiket és nagyokat elsőosztályú outdoor termékekkel. Exit Toys termékek megfelelnek a legszigorúbb EU-s normáknak és szabványoknak, TÜV, CE, EN71 tanúsitványokkal rendelkezik. Focikapu eredeti holland stilusban pompázik, lehetővé teszi fiúk és lányok számára a friss levegőn való sportolást. Focizás közben erősödik kéz- és lábizomzatuk, megtanulják a távolságot felmérni és a pontos kapuralövést. 

Jellemzői

  • horganyzott acél keret porfestékkel
  • magas ellenállás az időjárási viszonyokkal és a korrózióval szemben
  • méretei 180*120*60 cm
  • súlya 17 kg
  • holland Exit Toys dizájn


Ezt az árut higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, ha a védőcsomagolásból kivették.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyHolland gyártmány
Méretek120*180*60 cm
Tömeg17 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.