8 450 Ft
6 040 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

Egy pár focikapu gyerekeknek az olasz Mondo gyártótól, amelyek a kis focistákat 5 éves kortól örvendeztetik meg.  Minőségi és nagy pontossággal kidolgozott focikapukról van szó keményített műanyagból, amelyek szilárdan és stabilan állnak a helyükön. 91,5 x 63 cm nagyságú méreteikkel a focikapuk a kisméretű kapuk közé tartoznak.  Nagyon szép fekete-fehér színben készültek.

A focikapukat ideális szabadtérben használni tavasszal, vagy nyáron. Szolgálhat kapura rúgás edzéshez, de a kapusi adottságok gyakorlásához is megfelel. Gyerekek számára tökéletes, akik szeretik szabadidejüket aktívan a friss levegőn tölteni. Ebbe a focijátékba az apukák és anyukák is bekapcsolódhatnak. A készletnek 2 focikapuval és labdával örülni fog minden kicsi és felnőtt focirajongó.

A Mondo olasz társaság kiváló minőségű gyermekeknek való termékek gyártásával foglalkozik fémből, habból, gumiból, PVC-ből és hivatalos gyártója rengeteg licencelt terméknek ismert sorozatokból, filmekből, termékei nem csak a gyermek focikapuk kategóriára korlátozódnak. A Mondo társaság a gyártás során betartja az Európai Unió szigorú biztonsági előírásait.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor5 éves kortól
Származási helyDesign in Italy
Méretek91,5*63 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...