Fodrászat elektronikus hajszárítóval My Beauty Hair Set Smoby kulmával hajkefével fésűvel és kiegészítőkkel

Termék leírása

Elektronikus hajszárító My Beauty Hair Set a francia Smoby műhelyéből minden kis fodrász számára ajánlott már 3 éves kortól. Fodrász készlet nagyon gazdag, összesen 10 kiegészítőt rejt, melyek közt megtalálható elektronikus hajszárító - világít és hangot ad ki, 2 cserélhető szárító fej, hajkefe, fésű, kulma, 2 hajgumi és hajcsat. Fodrász készlet elegáns benyomást kelt, minőségi és sima műanyagból készült lekerekített élekkel, biztonságos a kicsik számára. 

Kislányok a menő fodrász készletnek köszönhetően akár saját szépségszalont is nyithatnak. Játékos módon ismerkednek a felnőttek világával, megismerkednek az egyes kiegészítőkkel és azok használatával. Játszadozás közben fejlődik a kommunikációjuk, gyorsabban szocializálódnak, és feléled felelősségtudatuk. Fodrász játékokkal való játszadozás közben fejlődik a finom motorika, koncentráció és logikus gondolkodásmód. Elektronikus hajszárító 2x AAA/LR03 elemre működik(nem képezik a csomag részét).

Smoby egy neves francia gyártó cég, mely már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek, Smoby márkanév garancia a francia minőségre és egyedi külcsínre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek14*5*13 cm
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Tömeg151 g
Note2x LR03/AAA batteries not included
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.