Roller Hello Kitty Scooter Twist&Roll Mondo oldalra kormányozható

Termék leírása

A Mondo Twist & Roll háromkerekű gyerek roller egy fantasztikus és minőségi kis járgány, melyet a gyerkőcök körében igen kedvelt Hello Kitty cica motívuma ékesít. A roller csodaszép fáradt rózsaszín és szürke színkombinációban pompázik és egész felületét mesés ábrák díszítik. A kormány markolatai puhák és kellemes tapintásúak. A gyerek roller minőségi kerekekkel van felszerelve, mikӧzben a két első kerék átmérője nagyobb a hátsó kerék átmérőjénél. A kerekek elhasználódásuk után kӧnnyedén leszerelhetők és újakra cserélhetők.

A roller fellépő felületének kivitelezése csúszásmentes. A mesés gyerek roller külӧnlegessége a kormányban rejlik. A kormánynak kӧszӧnhetően a kis járgány kiválóan irányítható mikӧzben az első kerekek kӧvetik a dӧlés irányát. A roller előnyére válik az alacsony súlya is. Terhelhetősége maximum 50 kg. Használata már 3 éves kortól ajánlott. A rollerezés fejleszti az egészséget. Ezenkívül  remek módja a testmozgásnak, amely nem csak a barátokkal való szabadtéri szórakozás biztosítéka, de erősíti a gyerkőc csontozatát, finomítja megfontoltságát és általa a csӧppség ismerkedik a kӧzlekedés alapszabályaival.

A biztonságosabb rollerezés érdekében ajánlatos a védőfelszerelés használata, elsősorban a térd-, csukló-, kӧnyӧkvédők és sisak alkalmazása. A Mondo egy sok éves tradícióval rendelkező olasz minőségi gyerekjátékokat gyártó cég. A gyerekek imádják a rolleren való száguldást. A gyerek roller méretei 12*68*40 cm. Szilárd fémszerkezete könnyű alapanyagokból készült.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in Italy
Méretek12 x 68 x 40 cm
Maximum terhelés50 kg
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...