Formaillesztő kisautó Cotoons Smoby bogár kockákkal kék 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby formaillesztő Cotoons kisautó kockákkal gyerekeknek egy nagyszerű színes készségfejlesztő játék gyerekeknek 12 hónapos kortól. Kisautó gyerekeknek közismert Bogár formában van kialakítva, különféle alakzatú és színű kockákat tartalmaz. Kisautó megfelelő játék a finom motorikus képességek fejlesztésére és logikus gondolkodásmód, illetve elképzelőerő serkentésére. Ez egy gyönyörű készségfejlesztő játék kockákkal, melyeket a csöppség az autó ablakán kialakított nyílásokon keresztül helyez bele a kisautóba. A játék könnyű és élei lekerekítettek, mely garantálja a csöppség biztonságát.

A játék kivitelezése vidám színes, világoskék és zöld színekben tündököl Cotoons mesehősök képével díszítve és szép matricákkal tarkítva. Játék kisbabáknak kisautó legkisebbeknek szintén fejleszti a manuális ügyességet és serkenti a gyermek fantáziáját. A kockák össze is illeszthetőek ( a végeiken található egy gömb kampó, mely beleillik a másik kockán található lyukba) így akár egy lánc is kialakítható a kockákból. Gyerek kisautó játék mobiltelefonnal is fel van szerelve.

Ez egy közkedvelt játék legkisebbeknek és húzni is lehet a kisautót - a kisautó elejére madzagot lehet erősíteni. Gyermek kisautó nem csak benti használatra megfelelő játék, de kültéren is nagy kedvence lesz a csöppségeknek. Kisautó megfelelő gyerekeknek 12 hónapos kortól. Kisautó kockákkal méretei 24*15*20 cm. Smoby egy elismert francia vállalat, melynek játékai minőségiek és egyben egyediek. A műanyag kellemes és bársonyos a tapintásra, megfelelő apró gyermek kezecskéknek. Ez egy minőségi európai termék, mely minőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik, megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek24*15*20 cm
Termék magassága20 cm
A csomagolás méretei25*16*23 cm
Teljes hosszúság24 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,61 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.