Formaillesztő kisautó Cotoons Smoby bogár kockákkal narancssárga 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby formaillesztő Cotoons kisautó kockákkal gyerekeknek egy nagyszerű színes készségfejlesztő játék gyerkőcöknek 12 hónapos kortól. Kisautó gyerekeknek különböző kockákat tartalmaz más-más alakzatban kialakítva. Kisautó megfelelő játék a finom motorikus képességek fejlesztésére és logikus gondolkodásmód, illetve elképzelőerő serkentésére. Ez egy gyönyörű készségfejlesztő játék kockákkal, melyeket a csöppség az autó ablakán kialakított nyílásokon keresztül helyez bele a kisautóba. 

A játék kivitelezése vidám színes, narancssárga, lila, zöld, kék színekben tündököl Cotoons mesehősök képével díszítve és szép virág matricákkal tarkítva. Játék kisbabáknak kisautó legkisebbeknek szintén fejleszti a manuális ügyességet és serkenti a gyermek fantáziáját. A kockák össze is illeszthetőek ( a végeiken található egy gömb kampó, mely beleillik a másik kockán található lyukba) így akár egy lánc is kialakítható a kockákból. Gyerek kisautó játék mobiltelefonnal is fel van szerelve.

Ez egy közkedvelt játék legkisebbeknek és húzni is lehet a kisautót - a kisautó elejére madzagot lehet erősíteni. Gyermek kisautó nem csak benti használatra megfelelő játék, de kültéren is nagy kedvence lesz a csöppségeknek. Kisautó megfelelő gyerekeknek 12 hónapos kortól. Kisautó kockákkal méretei 20*21*11,5 cm. Smoby egy elismert francia vállalat, melynek játékai minőségiek és egyben egyediek. Ez egy minőségi európai termék, mely minőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik, megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek20*21*11,5 cm
A csomagolás méretei23*28*15 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,55 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.