Formaillesztő vödör Cotoons Smoby kockákkal kék 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby gyermek formaillesztő Cotoons vödör színes kockákkal megfelelő finom motorikus képességek fejlesztésére. A vödör elragadó kék színben tündököl, főleg kisfiúknak ajánlott. Gyerkőcök a játékkal megismerkednek új alakzatokkal és színekkel. Kockákat az alakzatok alapján rakják a vödörbe, vagy összeillesztik egy láncba. Gyerkőc tornyot is építhet vagy várat a vödörre. Ha minden kocka az áttetsző vödörben került már, akkor a játék újra indulhat.

Vödör fogantyúval is fel van szerelve, melynek hála könnyű a szállítása. Játék megfelelő 12 hónapos kortól, amikor a csöppségek ismerkednek az alakzatokkal és színekkel. Kockák nagyon szép zöld, narancssárga, sárga színekben tündökölnek. Ez egy hasznos és mókás játék, mely felkelti minden gyermek figyelmét. A kockák és a vödör is minőségi műanyagból készült, mely bársonyos és kellemes a tapintásra a gyermek kezecskéknek.

Műanyag minőségi és egészségre ártalmatlan. Az elemek biztonságosak, gyerkőcre ártalmatlanok, éleik lekerekítettek és lágy a kivitelezésük. Smoby egy elismert francia vállalat, melynek játékai minőségiek és egyben egyediek. Ez egy minőségi európai termék, mely minőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik, megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak. Praktikus dobozban kapható ablakkal. Méretei a terméknek 22*18 cm. A vödröt a Cotoons sorozat egyik hőse díszít.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek22*18 cm
A csomagolás méretei24*24*17 cm
Tömeg0,52 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.