Fűnyíró XL Garden&Seasons Écoiffier hanggal és funkciókkal 18 hó-tól

Termék leírása

Játék fűnyíró XL Garden&Seasons a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy kiváló kerti játék minden örökmozgó gyerkőc részére 18 hónapos kortól. Fűnyíró minőségi műanyagból készült ellenálló tulajdonságokkal. Részét képezi a nyitható kosár is, mely a fűnyíróra ráhelyezhető. A stabil és egyszerű manipulációt a 4 fekete kerék biztosítja és a ergonomikusan kialakított tolókar, a kicsik kezecskéihez kialakítva. A piros startoló huzal meghízásával mechanikus hangot ad ki a fűnyíró, mint a valódi fűnyíró indításánál. A tartályon piros üzemanyag-kupak található, mely a játékot még valósághűbbé teszi. 

A fűnyíróval való játszadozás nagyon jó hatással van a logikus gondolkodásmód fejlődésére, hisz a gyerekek belelátnak a kerti gépek működésébe, használatukba. Játék közben szintén fejlődnek mozgási és motoros képességeik, színes színkivitelezés serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére is. Szerepjátékok révén a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, feléled felelősségtudatuk. Méretei a praktikus fűnyírónak 74*29*54 cm, miközben teljes magassága 54 cm és hossza 74 cm. A fűnyíró nem rendelkezik elektronikus funkciókkal. 

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak, ezért is az Écoiffier játékok akár legkisebbek számára is megfelelő már. Francia Écoiffier játékai kitűnnek a piacon egyediségükkel, modern kivitelezéssel, biztonságosságukkal magas minőségben és nem utolsó sorban értelmes áron kínált termékekről van szó. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek74*29*54 cm
Termék magassága54 cm
Teljes hosszúság74 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,89 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.