Fűnyíró Black&Decker Smoby mechanikus hanggal

Termék leírása

Minden gyerkőc imád a kertben és az udvaron játszadozni. Garantálan nagy örömet szerez számukra ez a csúcsszuper Black&Decker gyerek fűnyíró, de különösképpen a kisfiúknak 3 éves kortól. A fűnyírót a népszerű Black&Decker szerszámok és eszközök stílusában tervezték, minőségi kivitelezéssel és kiváló funkciókkal felszerelve. A narancssárga-fekete fűnyíró az indítógomb kattintásával mechanikus Click-click hangot ad ki. Kis kertész amint hozzálát a kerti teendőkhöz és új fűnyíróját elkezdi tolni, az Crick-crick hanggal jutalmazza, ami még valósághűbb érzetet táplál majd a kis lurkóban.

A gyermek fűnyíró 4 keréken gurul, ami megkönnyíti kezelését. Ennek a kerti játéknak köszönhetően fejlődik a kicsik logikus gondolkodásmódja, kíváncsian érdeklődnek majd, hogyan működnek az egyes kerti szerszámok és kiegészítők. Emellett a kis kertészek a mozgási készségeket is gyakorolják, fejlesztik a képzelőerejüket és fantáziájukat egyaránt. A kerti eszközöknek köszönhetően a gyermekek tudatalatt utánozzák szüleiket, így közelebb kerülnek a felnőttek világához. Black&Decker fűnyíró tökéletes játék minden gyermek számára, kiváló minőségű, tartós műanyagból készült, igy teljesen biztonságos játékot kínál a kicsiknek. A fűnyíró méretei 35*26*56 cm, miközben a fogantyú magassága 56 cm.

Smoby egy neves francia cég, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A termékei készítésénél használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes tapintású, élei lekerekítettek, védi a kicsiket a sérülésektől. A műanyag Smoby játékok vidám élénk színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, a gyerkőcök figyelmét első pillantásra elnyerik, ezért is ideális játékok legkisebbek számára. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő termék áll. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek35*26*54 cm
Termék magassága54 cm
A csomagolás méretei54*27*18 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,6 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.