Fürdőlepedő kapucnival Petite Rose-Bath Towel Kaloo fürdőkesztyűvel rózsaszín

Termék leírása

Kaloo gyerek fürdőlepedő kapucnival és fürdőkesztyűvel Petite Rose-Bath Towel egy gyönyörű és puha fürdőlepedő a legkisebb kislányok részére ajánlott 0 hónapos kortól. A csecsemő fürdető szett rózsaszín színben tündököl, ideális ajándék minden kis hercegnő részére. Méretei 78*115 cm, alkalmas a legkisebbek fürdetéséhez, puha és selymes a gyermek bőrre. A csomaghoz tartozik egy praktikus fürdőkesztyű is, ami nem csak a fürdetésben lesz hasznos segédeszköz, hanem a kicsik szórakoztatásában, mivel mackó alakban van kialakítva. Csöppsége, aki eddig nem szerette a fürdést, ezzel a fürdőkesztyűvel biztosan megszereti, ha a szülő bábszínházasat fog közbe játszani a macival. A gyerek fürdőlepedő praktikus és szép ajándékcsomagolásban van kialakítva, így akár ajándékba is vihetik legkisebbek részére. 

A fürdés mindig örömteli pillanat, melyen gyermekével együtt osztozik. Gyermek bőr születés után nagyon puha és érzékeny, Kaloo fürdőlepedő csöpségét fürdés után felmelegíti és kényelmesen fogja magát érezni benne. A első hetekben fokozott a csecsemő tapintási érzékenysége, pici reagál minden egyes tapintásra, minden egyes új felületre és ennek az érzékenységnek a felkeltésében és fejlődésében segít a Kaloo gyerek fürdőlepedő is. Nem kell tartani, hogy a pici szájába veszi, csak így fedezi fel a tárgyakat. Minden egyes Kaloo termék szigorúan ellenőrzött és tesztelt, megfelel a legszigorúbb szabványoknak is, így megfelelőek, hogy a gyerkőc megvizsgálja, harapdálja és kóstolgassa. Gyermek fürdőlepedő kapucnival puha és finom felületének köszönhetően ideális része lesz a mindennapos gyermek fürdetésnek.

A Kaloo egy francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok és kiegészítők gyártásával foglalkozik alváshoz, fürdetéshez egyedi dizájnnal. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek nincs konkurenciája a piacon. A gyerek fürdőlepedő tisztítása nagyon egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a fürdőlepedő minősége megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót, elkerülendő az áztatás és a kézi mosás is.

Jellemzői

  • finom puha fürdető szett
  • méretei a fürdőlepedőnek 78*115 cm
  • finom színes kialakítás
  • fürdőkesztyű mackó alakban gyerkőcök szórakoztatásához fürdetés közben
  • ajándékcsomagolás
  • mosás 30°-on, hogy megmaradjon a fürdőlepedő színe és minősége
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • eredeti francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek78*115 cm
A csomagolás méretei38,5*31*10 cm
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.