Fürdőlepedő legkisebbeknek Boci Les Amis Kaloo lágy és puha anyagból krémszín-barna

Termék leírása

Gyermek fürdőlepedő legkisebbek részére Boci Les Amis Kaloo kapucnival egy gyönyörű és puha fürdőlepedő a legkisebb csöppségek részére ajánlott 0 hónapos kortól. Kapucni a fürdőlepedőn hasznos kiegészítés, hisz fürdés után a csöppség fejecskéjét is melegen tartja nem csak a kis testét. A fürdőlepedő legkisebbeknek lágy és puha anyagból készült, mely nagyon kellemes a tapintásra. Kedves kiegészítése a kapucninak a Boci arcocska fülekkel és szarvakkal, a tarka szegélyezés pedig még egyedibb dizájnt kölcsönöz a fürdőlepedőnek. Méretei 78*115 cm és megfelelő legkisebb gyerkőcök fürdetéséhez. Puha és bársonyos a gyermek bőrhöz. Csemetéje a fürdőlepedővel minden fürdés után kényelmesen és kellemesen fogja magát érezni.

Gyermek Kaloo fürdőlepedő praktikus és szép ajándékcsomagolásban kapható, tehát akár kedves ismerőseiket is megajándékozhatják a fürdőlepedővel. Fürdőlepedő Les Amis Kaloo kisbabáknak szép fehér színben tündököl tarka barna-krém szegélyezéssel. Gyermek fürdőlepedő kapucnival lágy és puha felületének köszönhetően ideális minden fürdéshez. A fürdés ideje alatt teljes a gyermek öröme. Születés után a csöppség bőre nagyon lágy és érzékeny, a Kaloo fürdőlepedő fürdés után a kicsit felmelegíti és kellemesen körbefonja.

Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá, és a Kaloo fürdőlepedő remekül feléleszti ezt az érzékenységet. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo termék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Fürdőlepedő kapucnival kisbabáknak elengedhetetlen kellék fürdéshez, ezért csöppsége felszereléséből sem hiányozhat.

Francia Kaloo vállalat több mint 16 éve foglalkozik puha plüssjátékok és kiegészítők gyártásával egyedi kivitelezésben minőségi anyagokból. Kaloo gyerekjátékok és kiegészítők a francia szépérzéket, egyediséget és tökéletességet valósítja meg. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon. Gyerekjáték kényelmesen tisztítható, mosása ajánlott 30 fokos vízben. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében kerülni kell az áztatást és a kézi mosást, majd mosás után hagyni kell szabadon megszáradni.

Jellemzői

  • bársonyos puha fürdőlepedő kisbabáknak
  • méretei 78*115 cm
  • kapucnival kiegészítve
  • lágy színkivitel
  • ajándékcsomagolásban
  • mosása 30°-on történik a színek és minőség megőrzése érdekében
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • gyönyörű francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek78*115 cm
A csomagolás méretei39*31*10 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.