12 990 Ft
Mennyiség:
Készleten
A kívánságok listájába Ajánlott
Termék leírása

Kaloo gyerek fürdőlepedő kapucnival Perle-Bath egy gyönyörű és puha fürdőlepedő a legkisebb csöppségek részére ajánlott 0 hónapos kortól. Mivel gyengéd krém színben tündököl, tökéletes ajándék kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. Méretei 78*115 cm, alkalmas a legkisebbek fürdetéséhez, puha és selymes a gyermek bőrre. A csomaghoz tartozik egy praktikus fürdetőkesztyű is, ami nem csak a fürdetésben lesz hasznos segédeszköz, hanem a kicsik szórakoztatásában, mivel mackó alakban van kialakítva. Csöppsége, aki eddig nem szerette a fürdést, ezzel a fürdőkesztyűvel biztosan megszereti, ha a szülő bábszínházasat fog közbe játszani a macival. A gyerek fürdőlepedő praktikus és szép ajándékcsomagolásban van kialakítva, így akár ajándékba is vihetik legkisebbek részére.

A fürdés mindig örömteli pillanat, melyen gyermekével együtt osztozik. Gyermek bőr születés után nagyon puha és érzékeny, Kaloo fürdőlepedő csöpségét fürdés után felmelegíti és kényelmesen fogja magát érezni benne. A első hetekben fokozott a csecsemő tapintási érzékenysége, pici reagál minden egyes tapintásra, minden egyes új felületre és ennek az érzékenységnek a felkeltésében és fejlődésében segít a Kaloo gyerek fürdőlepedő is. Nem kell tartani, hogy a pici szájába veszi, csak így fedezi fel a tárgyakat. Minden egyes Kaloo termék szigorúan ellenőrzött és tesztelt, megfelel a legszigorúbb szabványoknak is, így megfelelőek, hogy a gyerkőc megvizsgálja, harapdálja és kóstolgassa. Gyermek fürdőlepedő kapucnival puha és finom felületének köszönhetően ideális része lesz a mindennapos gyermek fürdetésnek. 

A Kaloo egy francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok és kiegészítők gyártásával foglalkozik alváshoz, fürdetéshez egyedi dizájnnal. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek nincs konkurenciája a piacon. A gyerek fürdőlepedő tisztítása nagyon egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a fürdőlepedő minősége megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót, elkerülendő az áztatás és a kézi mosás is.

Jellemzői

  • finom puha fürdető szett 
  • méretei a fürdőlepedőnek 78*115 cm
  • gyengéd krém színkombináció
  • fürdőkesztyű mackó alakban gyerkőcök szórakoztatásához fürdetés közben
  • ajándékcsomagolás
  • mosás 30°-on, hogy megmaradjon a fürdőlepedő színe és minősége
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • eredeti francia termék
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesign in France
Méretek78*115 cm
A csomagolás méretei38,5*31*10 cm
Színfehér

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...