Mechanikus fúrógép Stanley Smoby két fúrófejjel és kiegészítőkkel

Termék leírása

Mechanikus fúrógép Stanley a francia Smoby vállalat műhelyéből egy minőségi gyerekjáték kis szerelők részére 3 éves kortól valósághű dizájnban kivitelezve. Valósághű fúrógép kiváló minőségű műanyagból készült bársonyosan finom felülettel. Két különböző fúrószár is tartozik a csomagoláshoz együtt 2 műanyag csavarral és konstrukciós elemekkel fa deszka kivitelezésben, hogy a játék még valóságosabb legyen. Ez egy igazán lenyűgöző játék, amely a kisfiúkat hosszú órákon keresztül elszórakoztatja. Sokat megtanulnak arról, hogyan kell alkalmazni a munkaeszközöket és mi minden szükséges különböző javítások alkalmával.

Minden kisgyerek szeret munkaeszközökkel játszani, mert ilyenkor felnőttnek érzi magát. Nagyon fontos a legkisebb gyerekeket rávezetni mesterség szerepjátékokra. Játékos módon így közelednek a felnőttek világához, próbálgatják és felfedezik mit is jelent igazi szerelőnek lenni. A játék fúrógép fejleszti a finom motorikát és mozgási képességeket. Szerszámok használata ösztönzi a logikus gondolkodás és koncentráció fejlődését is. Felfedeznek, vizsgálgatnak, javítanak, szétszednek és összeraknak dolgokat. Termék méretei 17*5*22 cm.

A Smoby kiváló minőségű, valósághű dizájnú műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és ellenálló, de egyben kellemes és sima, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a kicsiket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok vidám és ragyogó színei serkentik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért tökéletes ajándékok kis ezermesterek számára. Szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatnak köszönhetően a Smoby játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek17*5*22 cm
A csomagolás méretei26*6*26 cm
MechanikusIgen
Tömeg0,25 kg
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.