Mechanikus fúrógép cserélhető fejekkel Black&Decker Smoby 6 kiegészítővel

Termék leírása

Mechanikus gyerek fúrógép a népszerű Black&Decker edícióból ügyeskezű gyerekeknek 3 éves kortól. A fúrógép valósághű funkciókkal rendelkezik – gombnyomásra forog és mechanikus hangot ad ki. A készlethez 6 kiegészítő is tartozik, köztük 2 különböző fúrószár (kereszt- és spirálos), 2 csavar és 2 elem, amelyen a kis barkácsok próbára tehetik a fúrót. A játék maximálisan biztonságos, minőségi és tapintásra nagyon kellemes műanyagból készült. A gyerekek órákon át elszórakoznak vele, miközben elsajátítják a szerszámok használatát.

A barkács szerszámok segítségével a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához és megismerkednek az egyes munkafeladatokkal. Játék közben fejlődik finom motorikájuk, műszaki képzelőerejük és logikai gondolkodásuk. Az egyes játék elemek összerakásával és szétszedésével gyakorolják a kézügyességüket és próbára tehetik a probléma oldó képességüket. A Smoby gyerek fúrógép 17*7*22 cm méreteivel tökéletesen beleillik a gyerekek kezeibe.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Mindemellett megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek és garantálják a francia minőséget és eredeti külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek17*5*22 cm
A csomagolás méretei17*6*19 cm
Hangot kiadóIgen
MechanikusIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,3 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.