Gumilabda Champions League Unice 23 cm

Termék leírása

A sportklubok kedvelőinek szánt Unice gumilabdák a futball klubok címereivel vannak ellátva. Egy közülük a Champions League labda az egyik leghíresebb futball liga motívumával. 23 cm-es átmérőjével a standard nagyságú labdák csoportjába tartozik és használata 3 éves kortól ajánlott. A futball labda kicsiket, nagyokat egyaránt megӧrvendeztet.

A labda minőséges anyagból készült fényes felülettel, egyszerű labda pumpával felfújható. A gumiból készült labda szinte az összes labdajátékhoz alkalmas és minden korosztálynak ajánlott. A gumilabda átmérőjét tekintve főként a szabadban vagy a sportcsarnokban való használatra alkalmas.

A labdajátékok szórakoztató formában segítik kielégíteni a gyerekek mozgásigényét, így azok a lehető legalkalmasabb módon vezetik le az energiájukat – hiszen a szabad levegőn való aktív mozgás egészséges és egyúttal örömteli szórakozás. A spanyol Unice társaság gyerekjátékok gyártására szakosodott, legismertebbé a rendkívüli fénnyel tündöklő, kiváló minőségű labdái által vált. Világelső a gumilabdák kategóriában, naponta akár 150.000 labdát produkál.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Méretek230 mm
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...