Gumilabda Real Madrid Unice 23 cm

Termék leírása

A sportklubok kedvelőinek szánt Unice gumilabdák a futball klubok címereivel vannak ellátva. Egy közülük az Real Madrid,  a Madridi székhelyű híres spanyol futball klub. 23 cm-es átmérőjével a standard nagyságú labdák csoportjába tartozik és gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

A labda minőséges anyagból készült fényes felülettel, egyszerű labda pumpával felfújható. A gumiból készült labda szinte az összes labdajátékhoz alkalmas és minden korosztálynak ajánlott. A gumilabda átmérőjét tekintve főként a szabadban vagy a sportcsarnokban való használatra alkalmas.

A labdajátékok szórakoztató formában segítik kielégíteni a gyerekek mozgásigényét, így azok a lehető legalkalmasabb módon vezetik le az energiájukat – hiszen a szabad levegőn való aktív mozgás egészséges és egyúttal örömteli szórakozás. A spanyol Unice társaság gyerekjátékok gyártására szakosodott, legismertebbé a rendkívüli fénnyel tündöklő, kiváló minőségű labdái által vált. Világelső a gumilabdák kategóriában, naponta akár 150.000 labdát produkál.

Doprava nad 60 €
Technikai paraméterek
Méretek230 mm
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek