Füzettartó A4 File Folder Rainbow Unicorn Jeune Premier elasztikus luxus kivitel

Termék leírása

Csodálatos füzettartók a belga Jeune Premier vállalat műhelyéből igazán hasznos ajándék minden iskolás részére, akik nem szeretnék, hogy füzeteik összegyűrődjenek, de mindig kéznél legyenek egy helyen. Minőségi füzettartó keményített kartonlapból nagyon hosszú ideig fogja kisdiákját szolgálni és védeni a füzeteket a sérülésektől. A Rainbow Unicorn Jeune Premier füzettartó borítóját egyszarvú és szivárvány motívuma disziti, melyet a végtelen gyermeki fantázia ihletett. Az elasztikus gumival ellátott füzettartó kezelése egyszerű és minden aktatáskába és hátizsákba elfér. Praktikus 35*26*1 cm méretekkel rendelkezik, ami garancia arra, hogy a füzetek nagyon jó helyen lesznek. 

A Jeune Premier füzettartók szépsége a részletekben rejlik. Egyszarvúk, szivárványok, felhők, arany részletek... és az új tanév nem is indulhatna stílusosabban. Lenyűgöző színes motivumok a füzettartókon serkentően hatnak a fantáziára és elképzelőerőre. Ez a stílusos füzettartó nélkülözhetetlen kiegészítő minden kisiskolás részére, aki már a korai fázisban a divat szerelmese. Pontosan ezért a Jeune Premier dizájnőrök nagy odafigyeléssel tervezték meg ezt a nagyszerű füzettartót.

A Jeune Premier tervezők maguk is érintett szülők és tisztában vannak azzal, hogy a gyerekek sokkal szívesebben tipegnek az iskolába, ha csodás iskolai kellékkel gazdagabban mutatkozhatnak iskolatársaik előtt. Felejtse el az unalmas tucattermékeket és csak szabadon az iskolatáskába bedobált füzeteket, mostantól mindig rend lesz gyermeke hátizsákjában. A kézzel készített formatervezés már az első látásra olyan eredetiség jeleit hordozza, amelyet máshol csak nehezen talál, ezen felül ilyen csodás füzettartóval kisdiákja mindennap nagy örömmel indul majd iskolába.

Jellemzői

  • dizájnos Jeune Premier füzettartó 
  • keményitett kartonlapból
  • praktikus gumival
  • méretei 35*26*1 cm
  • kézzel rajzolt egyedi dizájn
  • Belgiumban tervezve
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyBelga gyártmány
Méretek35*26*1 cm
Termék magassága35 cm
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.