Emeletes garázs kisautóval Vroom Planet Cars Smoby elektronikus lifttel és autómosóval 18 hó-tól

Termék leírása

Emeletes garázs kisautóval Vroom Planet a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy időtlen gyerekjáték minden gyerkőc számára már 18 hónapos kortól. Tarka garázs alsó szintjén autómosót találunk, hogy a kedvenc kisautó mindig csillogjon-villogjon. Parkolóház 3 emeletét lift köti össze, de természetesen nem hiányozhat a közkedvelt kanyargós lehajtó sem. Minden kisfiú nagy örömmel használja majd az elektronikus emelős sorompót, hogy kisautójával bejusson a garázsba, de helyet kapott a menő töltőállomás is a parkoló mellett, hogy a kis versenyautók mindig teli tankkal indulhassanak útnak.

Kisautókkal játszani már évtizedek óta nagyon népszerű a kisfiúk körében. Természetesen a gyors járműveknek szükségük van menedékhelyre, amely rossz idő esetén védelmet nyújt, erre a célra remekül megfelel a Smoby garázs. Kisautókkal és parkolóházzal játszani nem csak szórakoztató, de hasznos is a gyerekek fejlődése szempontjából. Nagyon fontos a gyerekeket rávezetni, hogy mesterségeket játszanak. Így bizonyos értelemben felelősségérzetük alakul ki saját tetteikért, fejlődik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermekek finom motorikája és mozgásképességei, valamint logikus és térbeli gondolkodása. Méretei a terméknek 56*29*32 cm, a garázshoz 1 kisautó tartozik, mégpedig maga McQueen, melyet a gyerekek a népszerű Cars(Verdák) meséből ismerhetnek. Az elektronikus modul 3 drb ÉR03 elemre működik, melyek nem képezik részét a terméknek.

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért a legmegfelelőbb ajándékok a legkisebbek számára. Szigorúan ellenőrzött a Smoby játékok gyártási folyamata is, így minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek56*29*32 cm
Termék magassága32 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
MechanikusIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.