Háromemeletes garázs Grand Garage Little Smoby lifttel autómosóval autóval és helikopterrel 18 hó-tól

Termék leírása

Emeletes garázs Grand garage Little egy igazán nagyszerű ajándék minden gyerkőc, de főleg a kisfiúk részére már 18 hónapos kortól. A játék garázs 3 emelete hagyományos utacskával vannak összekötve, illetve mechanikus úton kezelhető praktikus autólift is közlekedik az emeletre.Vannak itt nyitható sorompók, különböző közúti jelzőtáblák, autómosó és helikopter is leszállhat a legtetején. Praktikus eleme a garázsnak egy tároló doboz a földszinten, ahová a gyerekek berakhatják kisautóikat vagy egyéb apróságot. Az egész kisfiús játék pasztell kék színvilágban és menő dizájnban nagyon valóságos, erős és minőségi műanyagból készült, így nagyon hosszú ideig fogja a kicsiket szolgálni. A garázshoz 1 kisuató és 1 helikopter tartozik. 

Kisautókkal játszani már évtizedek óta nagyon népszerű a kisfiúk körében. Ismerik ezt apáink, nagyapáink és dédapáink is. A kis srácok imádják a versenyzést, üldözést vagy mentőakciókat járműveikkel. Természetesen a gyors járműveknek szükségük van menedékhelyre, amely rossz idő esetén védelmet nyújt, erre a célra remekül megfelel a emeletes garázs. Kisautókkal és parkolóházzal játszani nem csak szórakoztató, de hasznos is a gyerekek fejlődése szempontjából. Nagyon fontos a gyerekeket rávezetni, hogy mesterségeket játszanak. Így bizonyos értelemben felelősségérzetük alakul ki saját tetteikért, fejlődik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermekek finom motorikája és mozgásképességei, valamint logikus és térbeli gondolkodása. Méretei  62*60*43 cm, minden gyerekszoba éke lesz. 

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért a legmegfelelőbb ajándékok a legkisebbek számára. Szigorúan ellenőrzött a Smoby játékok gyártási folyamata is, így minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékekre, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava nad 39€ HU

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek62*60*43 cm
Termék magassága43 cm
A csomagolás méretei50*17*68 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.