Kétemeletes garázs kisautóval Vroom Planet Cars Smoby töltőállomással és autómosóval 18 hó-tól

Termék leírása

Kétemeletes garázs kisautóval Vroom Planet a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy kivételes gyerekjáték minden gyerkőc számára már 18 hónapos kortól. Tarka garázs alsó szintjén autómosót találunk, hogy a kedvenc kisautó mindig csillogjon-villogjon, majd közvetlen a közelében a töltőállomás kapott helyet, hogy teli tankkal induljon útnak a kedvenc versenyautó. Parkolóház 2 emeletét praktikus lift köti össze, de természetesen nem hiányozhat a közkedvelt kanyargós lehajtó sem. Minden kisfiú nagy örömmel fedezi fel majd a közúti táblákat és a leszállópályát is a garázs tetején. Rossz időjárás esetén a kedvenc kisautók a parkolóház alsó részébe parkolhtóak le. 

Kisautókkal játszani már évtizedek óta nagyon népszerű a kisfiúk körében. Természetesen a gyors járműveknek szükségük van menedékhelyre, amely rossz idő esetén védelmet nyújt, erre a célra remekül megfelel a Smoby garázs. Kisautókkal és parkolóházzal játszani nem csak szórakoztató, de hasznos is a gyerekek fejlődése szempontjából. Nagyon fontos a gyerekeket rávezetni, hogy mesterségeket játszanak. Így bizonyos értelemben felelősségérzetük alakul ki saját tetteikért, fejlődik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermekek finom motorikája és mozgásképességei, valamint logikus és térbeli gondolkodása. Méretei a terméknek 53*43*39 cm, a garázshoz 1 kisautó tartozik, mégpedig maga McQueen, melyet a gyerekek a népszerű Cars(Verdák) meséből ismerhetnek.

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért a legmegfelelőbb ajándékok a legkisebbek számára. Szigorúan ellenőrzött a Smoby játékok gyártási folyamata is, így minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor12 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek53*43*39 cm
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek