Garázs autómosóval Vroom Planet Cars Smoby bőröndben kisautóval 18 hó-tól

Termék leírása

Garázs autómosóval és kisautóval Vroom Planet Cars a piacvezető európai Smoby vállalat műhelyéből egy igazán minőségi gyerekjáték minden gyerkőc részére 18 hónapos kortól. Koffer alakú garázs parkolóhelyet és modern autómosót kínál nyitható ajtóval, mely a kis pilótákat kedvenc kisautójuk tisztántartására ösztönzi majd. Játék részét képezi a lehajtható fogantyú, melynek köszönhetően a gyerekjátékot egyszerűen és kényelmesen magával viheti csemetéje bármerre is indul útnak. Természetesen garázs mit sem ér menő kisautó nélkül, amely hosszantartó mókát szerez majd a kicsik számára.

Kisautókkal játszani már évtizedek óta nagyon népszerű a kisfiúk körében. Természetesen a gyors járműveknek szükségük van menedékhelyre, amely rossz idő esetén védelmet nyújt, erre a célra remekül megfelel a Smoby garázs. Kisautókkal és parkolóházzal játszani nem csak szórakoztató, de hasznos is a gyerekek fejlődése szempontjából. Nagyon fontos a gyerekeket rávezetni, hogy mesterségeket játszanak. Így bizonyos értelemben felelősségérzetük alakul ki saját tetteikért, fejlődik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermekek finom motorikája és mozgásképességei, valamint logikus és térbeli gondolkodása. Méretei a terméknek 28*17*24 cm, a garázshoz 1 kisautó tartozik.

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért a legmegfelelőbb ajándékok a legkisebbek számára. Szigorúan ellenőrzött a Smoby játékok gyártási folyamata is, így minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek28*17*24 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.