Garnitúra kiságyba Joy toT's-smarTrike nyuszis kispárna és takaró ágyneműhuzat 100% pamut szatén zöld

Termék leírása

Kétrészes garnitúra babaágyba a smarTrike vállalat Joy kollekciójból egy modern kiegészítő szett kisbabák részére, mely ajánlott már csöppségeknek születésük pillanatától fogva. Gyermekeknek, akik még nem rég jöttek a világra, biztosan nagy örömet szerez az élénk szín és aranyos nyuszis motívum bájos farkakkal a bársonyos ágynemű huzatokon. A zöld szettbe tartozik két ágyneműhuzat - egy takaróra és egy kispárnára. Mindkét eleme a szettnek puha 100% pamut szatén-ből készült, mely bársonyos tapintású a bababőrnek. Zöld takaró és kispárna tökéletes kiegészítője minden gyerekszobának. 

Babaágy takaró csöppségét pihenés közben kényelmes melegben tartja. Légáteresztő, legkisebbek szükségleteire odafigyelve lett megalkotva. A takaró huzaton két világos nyuszis motívum díszeleg a zöld alapon. A takaró ágyneműhuzat a másik felén bézs színű és tökéletesen kiegészíti a kispárnát. A kispárna huzata lágy bézs színben pompázik és a nyuszik a kispárna sarkában köszönnek vissza, ezért sem fogják csöppségét álmában zavarni, inkább óvva őrzik majd álmát. Kedves nyuszis motívumba, a zöld takarón és bézs kispárnán, azonnal beleszeret szülő és csecsemő egyaránt.

SmarTrike egy elismert gyerek tricikli és roller gyártó vállalat, melynek termékei az egész világon nagyon közkedveltek és konkurencia mentesek. A legújabb sorozat termékei a smarTrike vállalatnak a toTs babaápoló kellékek a legkisebbek részére. ToTs modern és elegáns kollekciót ajánl magasan minőségi termékekkel, mely tökéletesen tükrözi szülő és csemetéje izlését. Kiváló minőséget észszerű áron kínálja, miközben a stílus továbbra is magasan megmarad. Ez egy újító kategória, mely praktikus és stílusos segítséget nyújt szülőknek a picik mindennapos szükségleteinek kielégítésében.

Jellemzői 

  • 2 darabos garnitúra csecsemőknek
  • kispárna és takaró ágyneműhuzat
  • zöld alapon kedves nyuszis motívum
  • legkisebbek részére
  • kellemes a bababőrnek
  • minőségi termékek egyedi dizájnnal
  • a kisbaba kényelméért és védelméért a kiságyban
  • megfelelő ajándékként is legkisebbek részére
  • 100% pamut szatén
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Méretek100*135 cm / 40*60 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.