Gofrisütő 100% Chef Écoiffier turmixgéppel, kávéfőzővel és gofrikkal 28 kiegészítővel zöld 18 hó-tól

Termék leírása

Gofrisütő gyerekeknek 100% Chef a francia Écoiffier vállalattól egy nagyszerű kiegészítő játékkonyhába, mely megfelelő gyerekeknek 18 hónapos kortól. A játék gofrisütőn kívül talál még a konyhai szettben smoothie mixert, kávéfőzőt, gofrikat szivecske alakzatban, poharakat, bögréket, tányérokat, kanalakat és más kiegészítőket. Csomagolásban összesen 28 kiegészítő található, melyek nélkülözhetetlenek kis szakácsnők és szakácsok készletéből. Köszönhetően a vidám színeknek és valósághű kivitelezésnek ez a játék kis szakácsok számára serkenti a fantáziát és kreativitást. Gyerekek új recepteket és konyhai menetet találnak ki maguk és szeretteik részére.

Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhez is. Szintén fejlődik a gyerek kreativitása, elképzelőereje és fantáziája. Továbbá a játék konyhai szettel fejlődnek a finom motorikus és mozgási képességek. Ez a gofrisütő kiegészítőkkel ideális ajándék minden gyermek számára, akik szívesen segédkeznek anyunak a konyhába és alig várják, hogy már maguk főzhessenek. Tarka színek zöld és piros-pöttyös kivitelezés a 100% Chef gyermek készleten garantálja, hogy a szett nagyszerű kiegészítője lesz minden gyerekszobának.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. Nagy figyelmet szentel a környezetvédelemre, ezért is tiszteletbeli tagja az Eco Emballage és Der Grüne Punkt programnak. Écoiffier konyhai készlettel gyerkőcök hosszú ideig fognak játszani, hisz széleskörű lehetőséget nyújt a játékra nem csak játékkonyhában.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,925 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek