Golf babakocsi Minimi toTs smarTrike összecsukható fekete 6 hónapos kortól

Termék leírása

A Minimi golf babakocsi a neves smarTrike gyártó műhelyéből egy pompás termék, amely az elegáns toTs divatmárkát képviseli. Praktikus kiegészítői megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak. A Minimi babakocsi gyerekeknek 6 hónapos kortól 3 éves korig alkalmas. Alacsony súlyát, amely mindössze 5,5 kg, a könnyű és ellenálló alumínium vázának köszönheti. A golf babakocsit kifinomult összecsukható rendszer jellemzi, melynek segítségével a termék egyszerűen összecsukható és szétszedhető.

A Minimi babakocsi gyönyörű fekete kivitelezése révén kisfiúk, kislányok számára is alkalmas. A párnázott 5-pontos biztonsági öv nyuszi formában a baba biztonságát szolgálja. A nagy és kényelmes ülése lehetővé teszi a szundítást is. A babakocsihoz karfa és UV szűrővel ellátott napellenző is tartozik. Minőségi kerekei gondoskodnak a gyors és zökkenőmentes haladásról. A bolygósítható kerekek szükség esetén fixálhatók. A babakocsi ülése alatt egy rakodórész található, ahová elférnek a csöppség játékai.

Jellemzői:

  • könnyű és kompakt összecsukható babakocsi
  • ellenálló alumínium váz
  • egy mozdulattal egyszerűen szétszedhető
  • kényelmes ülés
  • 5-pontos biztonsági öv párnázott nyuszis pántokkal
  • UV szűrős napellenző
  • minőségi bolygósítható/fixálható kerekek
  • biztonsági karfa
  • tágas ülés alatti rakodórész

A Minimi golf babakocsi az ultra-kompakt babakocsik kategóriájába tartozik, méretei összecsukott állapotban 29*26*53 cm, ennek köszönhetően utazáshoz, nyaraláshoz egyaránt ideális. A minőségi Minimi babakocsi nagyon praktikus – néhány másodperc alatt összecsukható és szétszedhető. A termék terhelhetősége maximum 15 kg, méretei szétszedett állapotban 47*105*83 cm, teljes magassága (vezetőkarokat beleértve) 105 cm, teljes hossza 83 cm. Az alacsony súly, ellenálló szerkezet valamint az egyes elemek funkcióinak kombinációja felbecsülhetetlen előnyt jelent az utazások, kirándulások során.

A smarTrike gyártó triciklijeinek és rollereinek nincs vetélytársa a világpiacon. Legújabb termékcsaládjához tartoznak a toT´s babakellékek. Az innovatív termékcsalád praktikus és stílusos megoldásokat kínál a kisgyermekes családok számára. Termékeit a gyártó a legjobb és legminőségibb alapanyagokból készíti miközben odafigyel a legapróbb részletekre is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Méretek47*105*83 cm
Termék magassága105 cm
Teljes hosszúság83 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,5 kg
Maximum terhelés15 kg
KerekekØ 12 cm
NoteFolded: 29*26*53 cm
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.