Fa golyófuttató autópálya Runway Eichhorn 7 részes 2 kisautóval 12 hó-tól

Termék leírása

Fa golyófuttató autópálya Runway a német Eichhorn műhelyéből kiváló ajándék gyerekek részére már 12 hónapos kortól. Egyedi pálya elsőosztályú erdeifenyőből minden gyerekszobát felvillanyoz és vidámabbá varázsol. Kisfiúk és kislányok figyelmét első pillantásra felkelti az 5-emeletes pálya, melynek tetejéről 6 különböző formát tudnat útnak inditani - piros és kék kisautót, zöld és piros golyókat, sárga virágot és pirosas-sárga karikát. Időtlen játék nagyszerűen fejleszti a gyerekek finom motorikáját, térlátását és logikus gondolkodásmódját, korai fázisban megismerkednek egyes szinekkel és alakzatokkal. 

Német dizájn és precíz részletgazdag kidolgozás serkentően hat a fantázia és kreativitás fejlődésére, feléleszti a kicsik egészséges kiváncsiságát. Egyedi golyófuttató autópálya nagyon hosszú ideig kedvenc játék lesz, akár több generációt is kiszolgál. Testvérek és barátok együtt fognak izgulni, hogy meddig tart a golyóknak a célegyenesbe érni. Csodálatos színek felélesztik a kicsik esztétikai szépérzetét, feléled önbizalmuk és kreatívan fejlesztik önmagukat. Gondosan megmunkált sima fa felület és egészségre ártalmatlan festékanyag garantálják a gyerek biztonságos és gondtalan szórakozását. Méretei a terméknek 11*68*57 cm. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Jellemzői

  • golyófuttató autópálya elsőosztályú faanyagból
  • 7-részes 2 kisautóval
  • csúcsszuper német minőség Eichhorn
  • többgenerációs játék
  • többrétűen fejleszti a gyerekeket
  • megfelel a szigorú EU feltételeknek
  • 12 hó-tól ajánlott
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémet gyártmány
Méretek10.5*68*57 cm
Termék magassága57 cm
A csomagolás méretei69*45*59 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.