Grill Barbecue Smoby mechanikus funkciókkal és hanggal 18 kiegészítővel 73 cm magas

Termék leírása

Barbecue Grill a francia Smoby vállalat műhelyéből kiváló gyerekjáték kis szakácsok és szakácsnők részére már 3 éves kortól. A játék grillező egyedi szürke külcsínben pompázik és nagyszerű funkciókkal rendelkezik - a gomb elforgatása során mechanikus Cric-Cric hang hallható és a rácsok közt piros láng szimuláció is megjelenik, mint a valódi grillsütőnél. Minőségi és tartós műanyagból készült, hosszú ideig fogja csemetéit szolgálni. A praktikus kerekeknek és erős tolókarnak köszönhetően gyerkőce könnyen áttudja majd tolni a számára szükséges helyre. A grillező fedele lehajtható, alsó részén polc lett kialakítva az eszközök tárolására. 

A grillező oldalsó szárnyait fa imitáció díszíti, melyre a grillezéshez nélkülözhetetlen eszközöket tudja majd gyermeke előkészíteni. A grillezőhöz 18 kiegészítő is tartozik, melyek közé tartozik 2 tányér, 1 pálcika a saslikhoz, sótartó, 2 virsli, 1 felezett zsemlye hússal, sajttal és paradicsommal. A grillezés során az egyes sütnivaló megforgatásában a grillcsipesz lesz segítségükre, de a gázgyújtó is nagy sikernek örvend majd, hisz a gombot megnyomva mechanikus Cric-Cric hangot ad ki és a végén láng szimuláció jelenik meg rajta. Az eszközök ha éppen használaton kívül vannak a kampókra akaszthatóak fel a grillező elülső részén.

Időtlen Barbecue grill láng funkcióval autentikus hangulatot áraszt, több gyerkőc közös játszadozását teszi még élménydúsabbá. Csodálatos dizájn és lágy lekerekített élek a biztonságos játszadozást erősítik a gyerekekben. Játék közben a gyerkőcök megismerkednek az egyes eszközökkel, megtanulják, hogy mire is valók. Játék közben fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk és technikai ismeretük. A kis kukta szerepébe lépve közelebb kerülnek a felnőttek világához, feléled felelősségtudatuk és gyorsabban szocializálódnak. Méretei a terméknek 50*37*73 cm, teljes magassága 73 cm. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. Minden egyes játék éle lágyan lekerekített, hogy a gyerekek biztonságosan tudjanak játszani, védve legyenek az esetleges sérülésektől. Smoby játék a legjobb választás, ha gyermeke arcára mosolyt szeretne csalni. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*37*73 cm
Termék magassága73 cm
A csomagolás méretei48*11*68 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,48 kg
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.