Kerti grill játékkonyhával Garden Kitchen Evolutive Smoby magasságilag állítható folyó vízzel a csapból és 43 kiegészítő

Termék leírása

Kerti grill játékkonyhával Garden Kitchen Evolutive a francia Smoby vállalat műhelyéből kiváló gyerekjáték kis szakácsok és szakácsnők részére már 3 éves kortól. A játék grillező egyedi sötétbarna külcsínben pompázik és nagyszerű funkciókkal rendelkezik - a gomb elforgatása során mechanikus Cric-Cric hang hallható és a rácsok közt piros láng szimuláció is megjelenik, mint a valódi grillsütőnél. A grill mosogatótálcája fel lett szerelve csappal és folyóvízzel, amit zárt ciklusú rendszer old meg. A grill mellett található egy kivehető kosaras fritőz, amelyben a gyerekek ropogós szalmakrumplit tudnak készíteni.

Grill játékkonyhával minőségi és tartós műanyagból készült, hosszú ideig fogja csemetéit szolgálni. A praktikus kerekeknek köszönhetően gyerkőce könnyen áttudja majd tolni a számára szükséges helyre, akár a friss levegőn is játszhat vele. Grillező számos tároló hellyel és akasztóval rendelkezik a konyhai eszközök elhelyezésére. A felső részén polc található 3 virágtartóval, ahol saját növényeket tudnak a gyerekek nevelni. Többfunkciós játékkonyha grillezővel Evolutive együtt növekszik a gyerekekkel, a lábai 6 cm-rel magasíthatóak. Ennek köszönhetően a grillező 79 cm vagy 85 cm magasra állítható a gyermek igényeitől függően.

A grillezőhöz 43 valósághű kiegészítő is tartozik, így nagyon hosszú ideig fogja kisfiúkat és kislányokat szolgálni és szórakoztatni egyaránt. Kiegészítők közt megtalálható összeállítható hamburger hozzávalókkal, virslik, hasábburgonya, salátalevelek, fa pálca grillezni való ráhúzható finomságokkal, tál, 2 tányér, kanalak, villák, kések, poharak, vágódeszka, mustár és BBQ szósz, fűszer és sószóró Cric-cric hanggal, tűzdelő villa, merőkanál és kés. Grillezés közben a kicsik megvillogtathatják konyhai tudásukat, ügyességüket a grillező csipesz használatával, de nagy sikert arat a játék gázgyújtó is.

Időtlen grill játékkonyhával autentikus hangulatot áraszt, több gyerkőc közös játszadozását teszi még élménydúsabbá. Egyedi dizájn és lágy lekerekített élek a biztonságos játszadozást erősítik a gyerekekben. Játék közben a gyerkőcök megismerkednek az egyes eszközökkel, megtanulják, hogy mire is valók. Játék közben fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk és technikai ismeretük. A kis kukta szerepébe lépve közelebb kerülnek a felnőttek világához, feléled felelősségtudatuk és gyorsabban szocializálódnak. Méretei a terméknek 84*41*79 cm.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. Minden egyes játék éle lágyan lekerekített, hogy a gyerekek biztonságosan tudjanak játszani, védve legyenek az esetleges sérülésektől. Smoby játék a legjobb választás, ha gyermeke arcára mosolyt szeretne csalni. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek84*41*79 cm
Termék magassága85 cm
Állítható magasságIgen
Tömeg4281 g
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.