Világító guruló sarok cipőre Frozen Mondo 608ZZ csapágy PVC kerekek 68 mm átmerő 5 évtől

Termék leírása

Világító guruló sarok cipőre Frozen az olasz Mondo vállalat műhelyéből egy fantasztikus kiegészitő sportoláshoz minden gyerkőc, de főleg a kislányok részére 5 éves kortól, akik gyorsan szeretnek siklani a görkorizáshoz hasonlóan. Praktikus guruló sarok egyszerűen felcsatolható a cipőre és úgy löki el magát a talajtól a gyerkőc, mint éppen a görkorcsojázás közben. Türkiz guruló sarok elülső részét Anna és Elza hercegnők ábrája disziti a Jégvarázs meséből, akik világszerte nyerték el a kislányok szeretetét. Minőségi PVC kerekei 68 mm átmérővel és 608ZZ csapággyal rendelkeznek. Gurulás során a kerekek világitanak, hogy a suhanás még élménydúsabb és menőbb legyen. 

Nagy előnye a guruló saroknak, hogy univerzális méretekkel rendelkezik - nagyon könnyen a gyermek igényeihez igazitható. Könnyű, kirándulások, nyaralások alkalmával is nagy szórakozást igér. Görkorizás egészséges és szórkoztató sporttevékenység, mely a mai világban szerencsére nagyon is elterjedt már. Aktiv sportolás a friss levegőn nagyon jó hatással van a gyermek egészséges fejlődésére. A kerekeken megtanulja megtartani egyensúlyát, magabiztos lesz és lábizmait is erősiti. 

Olasz vállalat Mondo minőségi gyerekjátékok és termékek gyártásával foglalkozik és rengeteg licensszel ellátott termék, sorozat, filmek hivatalos játégyártója. A Mondo vállalat termékei megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. A széleskörű Mondo játékok gyártása mögött a gondos hozzáállás, újítások és gyermekek igényeire való odafigyelés jászik fontos szerepet.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyOlasz gyártmány
MéretekSIZE = adjustable
A csomagolás méretei28*9*20 cm
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
KerekekPVC Ø 68 mm
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.