Asztal Kertész De Jardinage 2in1 Smoby kerítéssel és 15 kiegészítővel 24 hó-tól

Termék leírása

A Smoby gyártótól származó De Jardinage gyerek asztal egy nagyszerű asztalka a kis kertészek részére. 69*69*70 cm-es méreteinek kӧszӧnhetően  ideális a kertbe vagy udvarra. Használata kislányoknak és kisfiúknak egyaránt 2 éves kortól ajánlott. A szabadtéri játékot 5 db ragyogó színű virágtartó egészíti ki, melyekbe  a kicsik virágokat ültethetnek. A gyereblye, lapátka és kis öntözőkanna nagy segítség lesz a nӧvények nevelésében. Az asztalka tartozékai kӧzé tartozik még a kis vӧdӧr, 2 virágtartó kerék, melyek az asztalka kerítésére akaszthatók és 4 db pálcika, melyek a virágtartókba szúrhatók és tetszés szerint díszíthetők. A De Jardinage kerti asztalka  ӧsszesen 15 darab kiegészítőt tartalmaz.

A kis kertészeknek szánt gyerek asztalt a középen található zöld kerítés válassza ketté, melyre felakaszthatók a virágtartók vagy a szerszámok. Az asztalka egyik oldala mélyebb, ebbe a részbe földet lehet szórni és virágokat ültetni. Az asztal másik felén a virágtartóknak és a vödörnek szánt nyílások vannak. Ezen az oldalon a kicsik előkészíthetik a virágokat az ültetéshez. Az egész asztal csodálatos zӧld és piros színkombinációjának kӧszӧnhetően tӧkéletesen beleillik minden kert, udvar vagy terasz ӧsszképébe. Az asztalka 4 szilárd műanyag lábon áll, ezért nagyon ellenálló és stabil. A gyerekek imádnak szerepjátékokat játszani, hiszen általuk belekóstolhatnak a felnőttek világába. A kis kertészre való szerepjáték segítségével fejlődik a kreativitásuk, fantáziájuk és finom motorikájuk. Az asztal felülete UV szűrővel van ellátva, mely védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen és garantálja a hosszantartó élénk színét.

A Smoby neves francia gyerekjátékokat gyártó cég a játékok magas minőségének a biztosítéka. A Smoby gyártó által használt műanyag tartós és ellenálló, mégis kellemes, bársonyos tapintású. A játékok színes külseje ӧsztӧnzi a gyermekek fantáziáját és képzeletét és a legkisebbeket is elvarázsolja. A szigorúan ellenőrzőtt gyártási folyamat végén a legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelelő játék áll. A nagyobb biztonság és sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby a francia minőség, eredeti dizájn és termékei egyediségének a biztosítéka. A De Jardinage gyerek asztallal a csӧppségek hosszú órakon keresztül elszórakoznak, mikӧzben elsajátítják a nӧvény nevelés, fűszernövényekről és virágokról való gondoskodás fortéjait.

Jellemzői

  • egyedi szabadtéri játék
  • asztalka kis kertészeknek
  • 2 éves kortól ajánlott
  • 15 db kiegészítő a kiskert gondozásához
  • alkalmas növények nevelésére
  • szerszámok felfüggesztéséhez alkalmas kerítéssel
  • élénk színek
  • UV szűrővel a színfakulás ellen
  • ellenálló és selymes tapintású műanyag
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*69*70 cm
Termék magassága70 cm
Munkafelület magassága46 cm
A csomagolás méretei70*17*72 cm
Teljes hosszúság69 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,80 kg / 4,85 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.