Autószimulátor Verdák 3 Smoby V8 Driver elektronikus hanggal és fénnyel

Termék leírása

Smoby autószimulátor Verdák 3 V8 Driver egy nagyszerű elektronikus szimulátor kis versenyzők részére, mely alkalmas már kisfiúknak 3 éves kortól. Gyerek autószimulátor közkedvelt Verdák 3 mesemotívumban egy fantasztikus játék kis versenyzők és autók szerelmesei számára. Nagyon minőségi és erős vázzal rendelkezik ellenálló műanyagból, mely bársonyos a tapintásra. Kisfiúk a szimulátoron hosszú órákon keresztül fognak mókázni, hisz rengeteg szórakoztató funkcióval lett kialakítva. Ide tartozik: elektornikus kormány, mechanikus pedálak, színes megvilágított kijelző, versenyzés szimulációja, karambolok, hibajelentések, tolatás és más-más érdekes hang és fényeffektek. Összesen a szimulátor 10 különböző hangot ad ki. A műszerfalon a megadott útvonal teszi még élethűbbé a autószimulátort. Továbbá a műszerfalat kiegészíti a sebességmérő, irányjelzők, duda, gyorsulás gomb.

Versanyautón való száguldás minden kisfiú álma, aki gyorsan fel akar nőni, hogy hasonlítsanak apura vagy versenyautó pilóta váljon belőlük. Kisfiús autószimulátor tökéletes mása egy igazi autós haladásnak, amely közben a fiúk igazi kis professzionális versenyzőnek fogják magukat érezni. Kisfiúk a szimulátorban úgy fogják magukat érezni, mintha igazi versenyautóban ülnének. A szimulátor ülése nagyon kényelmes, ergonomikusan alakított és 3 helyzetbe dönthető. Alkalmazkodik a gyerkőc magasságához, hogy a játék alatt maximális kényelemben ülhessen. Az egész autószimulátor piros, fekete és szürke színkombinációban pompázik, melyek tipikusak a Verdák 3 mesére. Gyerek szimulátor Verdák 3 V8 Driver nagyon szórakoztató játék, nem csak hosszú időre lefoglalja a gyerekeket, de optimálisan hat a gyerek fejlődésére is. Az autószimulátoron való játék közben fejlődik a gyerek koncentrációja, reflexei, mozgási ügyessége és motorikája. Gyerekek miközben a földgöm különböző országaiban vagy kontinensein képzelik, hogy versenyeznek, fejlődik fantáziájuk és elképzelőrejük is egyaránt. Az autószimulátor 3 AA/LR6 elemre működik, melyek nem tartoznak a csomagba.

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és ellenálló, de egyben kellemes és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Színek és különböző mechanikus és elektronikus funkciók a Smoby műanyag játékon serkentik a gyerekek fantáziáját és elképzelőerejét. Minden gyerkőc figyelmét elnyeri, ezért is tökéletes ajándék kis versenyzők és tesztpilóták részére. Minden Smoby játék éle lekerekített, mely védi a csöppségeket az esetléges sérülésekkel szemben játék alatt. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági és minőségi szabványoknak. Smoby garancia a francia minőségre, egyedi dizájnra és eredeti termékre. Versenyautó szimulátor Verdák 3 V8 Driver méretei 85*36*57 cm és 3 kg a tömege.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek85*36*57 cm
Termék magassága57 cm
A csomagolás méretei50*20*50 cm
Teljes hosszúság85 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
MechanikusIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3 kg
NoteBattery: 3 x AA LR6 1.5V not included
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.