Bébitaxi autó Mercédesz AMG GT Bobby BIG dudával piros 18 hó-tól

Termék leírása

Gyerek bébitaxi Mercedes kisautó formában megalkotva egy fantasztikus gyerek bébitaxi, mely valósághű dizájnban pompázik és német Mercedes márka minőségével bír. Alakja, színe, lámpák, Mercedes logó, velúr huzat az ülésén - ez mind az a tulajdonság, mely első látásra leveszi gyerkőcét a lábáról. Különlegessége ennek a gyerek bébitaxinak a puha anyaggal bevont ülése, mely tépőzárnak köszönhetően szükség esetén akár mosható is. Puha üléshuzat a bébitazin való suhanást még kényelmesebbé teszi, így gyermekei az új Mercedes bébitaxijukon hosszú órákon keresztül fognak játszani. 

Bébitaxi gyerekeknek Mercedes AMG GT a német BIG vállalat műhelyéből egy egyedi bébitaxi gyerekeknek Mercedes kisautó formájában megalkotva. Kisautó megfelelő 18 hónapos kortól. Teherbírása 50 kg. Bébitaxi - kisautó működö dudával is fel van szerelve, ami még valósághűbbé varázsolja a kicsik szemében. Gyerek bébitaxi piros színben pompázik, mellyel csemetéje igazi kis vagány sofőr lesz majd. Speciális kerekei a bébitaxinak magasan minőségiek, halkak és tartósak.

Bébitaxi gyerekeknek Mercedes jó hatással van a motorikus és mozgási képességek, illetve a csípő helyes fejlődésére is, hisz a gyerkőc széttárt lábakkal ül a bébitaxin. A bébitaxi felülete UV szűrővel van kezelve, hogy a színek hosszú ideig szépek és élénkek maradjanak. A bébitaxira három éves garancia vonatkozik. A bébitaxi kormánya 30 fokos szögig kormányozható oldalra. Bébitaxi Mercedes halk kerekei tökéletes tapadást biztosítanak az aszfalton és szobában is egyaránt. Az ülés tépőzáras puha anyaggal van bevonva, mely szükség esetén mosható.

Német BIG vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik különböző korosztályok részére. A BIG termékek különböző intézményekben voltak tesztelve, ami garantálja a termékek minőségét. A bébitaxi a német ellenőrző hatóság TÜV Rheinland vizsgálta a GS szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. 

Jellemzői

  • gyerek bébitaxi kisautó formában
  • valósághű dizájn Mercedes AMG GT
  • dudával
  • teherbírása 50 kg
  • 18 hónapos kortól ajánlott
  • magsan minőségi kerekek
  • kültéri és beltéri használatra
  • 3 éves garancia
  • specialis UV szűrő a színek védelméért
  • halk és tartós kerekek
  • ergonomikusan alakított ülés a csípő helyes fejlődéséhez
  • minőségi német termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek69*34*39 cm
Termék magassága39 cm
Teljes hosszúság69 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4 kg
Maximum terhelés50 kg
Kerekekrubber
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.