Bébitaxi bőrönd kerekeken Kutyus Bobby BIG kék 15 L térfogatú titkos tárolóval

Termék leírása

Gyerek bébitaxi és bőrönd egyben kerekeken Bobby kutya a német BIG vállalat műhelyéből származik és szép kék színben pompázik ezért is minden gyerkőcöt elvarázsol 3 éves kortól. Bébitaxi és bőrönd egyben tökéletes játék örökmozgó gyerekek részére, akik szeretnek csavarogni, de szeretnék kedvenc játékaikat is mindig maguk mellett tudni. A bőrönd 15 l-es és méretei 51*23*35 cm. Gyerek bőrönd kerekeken gondoskodik arról, hogy gyerkőc minden kis kincsét elrejthesse benne és azok a haladás során ne potyogjanak ki. A kutyus elülső és hátsó részén rögzítő kapcsok találhatóak, melyek lezárják a koffert. A bébitaxi ezen kívül még egy titkos zárszerkezettel is fel van szerelve: elég a kutyus orrát elfordítani és a bőrönd lezár vagy kinyílik. A kutyus fülei szintén két kis tárolók, apróságok tárolására ideálisak.

Gyerek bőrönd kék kutyus kivitelezésben tökéletes bébitaxi, de állítható övnek hála, akár magával is húzhatja séta során. Aranyos kutyus 15l-es tárolóhellyel sok kis kincset rejt majd magába. A bébitaxi hátán praktikus fogantyú található a koffer könnyebb szállítása érdekében. A bébitaxi négy széles műanyag keréken gurul, melyek nagyobb biztonságot biztosítanak haladás során. Gyerek bébitaxi kutyus formában kialakítva puha kék fülei kapaszkodóként is kihasználhatóak. Gyerek bébitaxi élénk kék színben pompázik fekete-piros kerekekkel felszerelve, fekete részletekkel kiegészítve és vidám matricákkal tarkítva. A bébitaxin való szórakozás serkenti a helyes testartást, erősíti a gyerek izomzatát és nem utolsó sorban fejleszti finom motorikus képességeit.

Német BIG márka minőségi gyerekjátékok gyártásával foklalkozik különböző korosztályok részére. A BIG termékek különböző intézményekben voltak tesztelve, ami garantálja a termékek minőségét. A BIG terméket a német ellenőrző hatóság TÜV Rheinland vizsgálta a GS szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően. A német Big márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek51*23*35 cm
Termék magassága35 cm
A csomagolás méretei51*24*37 cm
Teljes hosszúság51 cm
Tömeg1,5 kg
Maximum terhelés50 kg
Tömeg L15 l
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.