Bőrönd bébitaxi Kutya Bobby BIG fehér 15 L térfogatú titkos rekesszel

Termék leírása

A Bobby Kutya koffer alakú kerekes bébitaxi a német BIG vállalat műhelyéből csodálatos fehér kivitelezésével örömet szerez kisfiúknak és kislányoknak már 3 éves kortól. A bébitaxi és koffer egyben ideális azon gyerekek játékához, akik szívesen helyezkednek át egyik helyről a másikra és játékait mindig maguk mellett szeretnék tudni. A koffer térfogata 15 liter, a bébitaxi teljes méretei 51*23*35 cm. A kerekes gyerek koffer ideális a csöppségek kincseinek tárolásához és biztosítja, hogy azok a vezetés közben nem esnek ki. A kutyus elülső és hátsó részében rögzítő kapcsok találhatók, melyek segítségével a koffer lezárható. A bébitaxi ezenkívül titkos zárszerkezettel rendelkezik: elég elfordítani a kutyus orrát és a koffer kinyílik vagy bezárul. A kutyus füleiben is két titkos rekesz bújik meg, mely tökéletes az apró kincsek tárolásához.

A bájos piros kutyus alakban pompázó gyerek koffer egyrészt bébitaxiként szolgálhat, másrészt a gyermek az állítható szíj segítségével kiskocsiként tudja húzni maga után. A szemrevaló kutyus 15 liter gyerek rakományt képes elszállítani. A hátán lévő praktikus fogantyú lehetővé teszi a koffer hordozását. A bébitaxi négy széles műanyag kereke növeli annak biztonságát nem csak vezetés közben, de akkor is, ha az éppen álló helyzetben van. A fehér kivitelezésben készült kis járgányt sárga kerekek és fekete részletek egészítik ki, felületét vidám matricák ékesítik. A bébitaxizás segíti a csípőizületek helyes fejlődését, erősíti az izomzatot. A kofferrel való játék tökéletesíti a gyermekek finom motorikáját.  

A BIG német gyártó cég minden korosztály számára alkalmas minőségi játékokat készít. Termékeit független intézmények tesztelik ezzel garantálva a játékok minőségét. A bébitaxit a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. A BIG márka logója a bivaly, az erő, ellenállóképesség és a robusztusság szimbóluma – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészséget sem károsítják. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek51*23*35 cm
Termék magassága35 cm
A csomagolás méretei51*24*37 cm
Teljes hosszúság51 cm
Tömeg1,5 kg
Maximum terhelés50 kg
Tömeg L15 l
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.