Csúszda Toboggan KS Smoby hossza 1,5 m kék-piros 24 hó-tól

Termék leírása

Gyermek csúszda KS egy igazán szép piros-kék színkombinációban pompázó csúszda gyerekeknek 2 éves kortól. Erős szerkezettel lett kialakítva és csúszási felülete 1,5 méter hosszú. Csúszda teherbírása 50 kg. Műanyag kellemes és bársonyos a tapintásra, lágyan lekerekített élekkel rendelkezik, így teljesen biztonságos a csöppségek számára. A csúszda biztonságosságát a lépcsőzet csúszásmentes kialakítása is alátámasztja, illetve az tartós szerkezet alapjának megerősített támasztéka is a talajon. Gyerkőc a csúszda két szélső részén tud megkapaszkodni. Érdekessége a csúszdának, hogy locsolócsőre köthető, így pillanatok alatt tobogánná alakul át. Forró nyári napokon a tobogánról való csúszás egyenesen a medencébe igazi felrissülést jelent majd a kicsiknek.

Csúszda méretei 100*159*150 cm. KS csúszda gyerekeknek csúszási felülete ergonomikusan alakított, ezért is olyan kényelmes a gyerekek számára. A csúszási felület szélessége 40 cm. A kapaszkodók magassága 33 cm. Káros napsugarak ellen védelmet nyújt az anti UV szűrő, így a Smoby csúszda színkivitelezése hosszú éveken keresztül is színpompás marad. Csodaszép élénk színekben pompázik, mely minden udvart és kertet érdekesebbé varázsol. Gyermek csúszda tavasztól őszig a gyerekek kedvenc szórakoztató játéka lesz.

Smoby egy francia játékgyártó vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, beleértve menő csúszdákat is, amelyek a szigorú európai kritériumoknak megfelelően vannak legyártva. Minden gyerkőc imád csúszdázni, ezért is a legközkedveltebb kerti játéknak számít. Gyermek Smoby Toboggan KS csúszda helyt állt a tartóssági és minőségi vizsgán, a termék tanúsítvánnyal rendelkezik. Minőségi és tartós műanyagból készült erős szerkezettel. Csúszda egyszerűen és gyorsan össze illetve szétszerelhető. Ez a gyermek csúszda Franciaországban készült, francia sármmal és tökéletességben kivitelezve.

Jellemzői

  • locsolócsőre csatolás után tobogánná alakul
  • csúszási felület 150 cm, szélessége 40 cm
  • teherbírása 50 kg
  • megfelelő 2 éves kortól
  • anti UV szűrő védi a káros napsugaraktól a színeket
  • élénk színek, melyek serkentik a fantáziát
  • bársonyosan lágy és tartós műanyagból
  • megfelelő minden kertbe és udvarra
  • minőségi francia termék
  • ideális kisfiúknak és kislányoknak
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek100*159*150 cm
Termék magassága100 cm
A csomagolás méretei119*25*44 cm
Teljes hosszúság159 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,50 kg / 8 kg
Maximum terhelés50 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
gift SS2024SM850212 Pieskovisko sada 2 kusov
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.