Csúszda Toboggan Funny Smoby hossza 200 cm hullámos 24 hó-tól

Doprava zadarmo Doprava zdarma
Gyártó: Smoby Kategória: Csúszdák gyerekeknek Termék kódja: SM310192
44 520 Ft
30 090 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

A Smoby Toboggan Funny gyerek csúszda az egyik legjobb minőségű termék a piacon a gyermek csúszdák között. A 2 méter hosszú csúszási felület garantálja az egyedüli és intenzív élményt minden lecsúszásnál és tulajdonképpen egy kompromisszumot képvisel a kis és nagy csúszdák között. Az egyedi anti UV szűrő védi a felületet a napsugárzástól így a műanyag nem károsodik, a színek nem fakulnak ki, hanem  ragyogók maradnak a hosszú évek használata során. Teljesen biztonságos a csúszásmentes szilárd lépcsőkkel, a csusszanás pedig kényelmes és kellemes a csúszda alakjának köszönhetően. Hasznos megoldás a lépcső alatti széles talp, amely megakadályozza a csúszda besüllyedését a fűbe. A kerek, sima kapaszkodók biztonságérzetet nyújtanak a gyerekeknek. A Smoby Toboggan Funny gyerekcsúszda a legjobb választás csemetéinek. A gyerek csúszda teherbírása 50 kg.

A csúszda színei tökéletesen beleillenek kertjébe vagy az udvarára. A Smoby Toboggan Funny gyermek csúszda kitűnő választás csemetéinek. A csúszda ergonomikus kialakítású csúszófelülettel rendelkezik és vízre is köthető, ami nagyszerű dolog főleg a nyári hónapokban, hiszen a gyerekek csúszhatnak a vízi csúszdán egyenesen saját kis medencéjükbe. Az erős, ellenálló műanyag részekből álló szilárd szerkezet garantálja a biztonságot. A csúszda műanyag felülete érintésre kellemes és bársonyos. A csúszda kapaszkodóval is rendelkezik, aminek köszönhetően a gyerekek nem sérülnek meg. Gyermekei nyáron, tavasszal és ősszel is imádni fogják a csúszdázást. A csúszda kellemes zöld és piros pasztellszínekben készült, melyek serkentik a gyerekek fantáziáját és képzelőerejét.

lépcsők csúszásgátló kialakításának köszönhetően nem fenyeget megcsúszás veszélye. Akár mezítláb vagy vizes lábacskákkal is lehet biztonságosan és kellemesen lépcsőzni. A gyerekcsúszda nagyon egyszerűen összeszerelhető és szét is szedhető, ha már a kicsi nem használja. A csúszda 2 m hosszú és méretei a következők 224 x 88 x 115 cm. A csúszófelület szélessége 39 cm. A kapaszkodók magassága 30 cm. A gyerekeknek 2 éves kortól alkalmas. A Smoby csúszda a francia gyártó cégtől ellenálló képességi és minőségi  tanúsítvánnyal rendelkezik. A Smoby francia játékgyártó cég garantálja a  gyerekcsúszda  minőségét  és tartósságát, mely az európai előírásoknak és szabványoknak megfelelően készült. A francia Smoby márka garantálja a minőséget, amit a cég hosszú éves fennállása igazol. Minden gyermek szeret csúszdázni, ezért ez az egyik legkedvesebb kerti játék.

Jellemzői

 • vízre köthető és gyerek vízi csúszdává válik 
 • a csúszófelület hossza 200 cm, szélessége 39 cm 
 • teherbírása 50 kg 
 • 2 éves kortól alkalmas 
 • UV szűrő védi a színeket a kifakulástól 
 • ragyogó színek, melyek a gyerekek fantáziáját serkentik 
 • bársonyosan finom ellenálló műanyagból 
 • minden kertbe vagy udvarra alkalmas 
 • szilárd ellenálló konstrukció 
 • kapaszkodók a felső részen a biztonság növeléséhez 
 • csúszásgátló lépcsők
 • talpak a lépcsők alatt, hogy ne süllyedjen a fűbe 
 • minőségi francia termék 
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek224*88*115 cm
Termék magassága115 cm
A csomagolás méretei196*30*45 cm
Teljes hosszúság224 cm
Csúszófelület hosszúsága200 cm
UV szűrőIgen
dupla falakIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg9,5 kg / 12,0 kg
Maximum terhelés50 kg
Színzӧld

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...