Elektronikus szerszám Quatro Bob mester Smoby 2 forgóiránnyal

Termék leírása

Gyerek elektronikus szerszámok Quatro szett Smoby Bob, a mester mesemotívumban részletgazdagon kivitelezett praktikus játékok. Ideális főleg kisfiúk részére 3 éves kortól, akik kis ezermesternek érzik magukat és szeretnek szerszámokkal játszani. Ez a nagyszerű játék 3 kiegészítőt tartalmaz, melyek igazi multifunkciós játékká varázsolják a szerszámot, gyerkőce pedig igazi kis ezermester lesz. Az egyik pillanatban a szerszám fúró, másodikban gyalugép a harmadikban pedig kézi fűrész. Ezek a cserélhető fejek mind a szerszám részét képezik. Mivel a játék elektronikus, így 2 AA/LR6 elemre működik, melyek a csomgban megtalálhatóak szintén. Játék során a szerszám valósághű hangot ad ki, mint az igazi szerszám. Ez a játék tökéletes kiegészítője lehet szerelőműhelynek a Smobytól. A Quatro készlettel és Bob, a mester motívummal a kisfiúk sok szép pillanatot fognak átélni és sok új dolgot tanulnak meg a játékon keresztül. 

Multifunkciós szerszám minőségi műanyagból készült, mely ellenálló és hosszú éveken keresztül fogja csemetéjét szolgálni. A játék tapintásra is nagyon kellemes, bársonyos élményt nyújt a gyerkőc kezecskéinek. Szerszám kialakítása megfelelő a gyermek kezecskéknek, kényelmesen a kezükbe tudják fogni. A játék a francia Smobv vállalat műhelyéből származik, mely hosszúéves hagyománnyal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában európai szabványoknak megfelelve. Kisfia ha szeret szerszámokkal játszani és szerelgetni dolgokat, akkor ennek a játéknak nem fog tudni ellenállni. Elsajátítja a szerszámok működését, melyen keresztül fejlődik finom motorikus képessége, mely nagyon fontos a fejlődés során. Méretei a szerszámnak 20*6*20 cm. Kompakt nagyságának köszönhetően könnyen tárolható, nem vesz igénybe nagy helyet. Szép kisfiús színkivitelben pompázik narancssárga, kék, piros és szürke, színkombinációban, melybe minden kis szerelő vagy építész azonnal beleszeret. 

Smoby neves francia vállalat, mely műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag erős, ellenálló, egyben lágy és sima a gyerek kezecskékhez, bársonyos a tapintásra. Minden játék éle lekerekített, hogy a gyerekek a játékokkal mindig biztonságban legyenek. A Smoby játékok színei serkentik a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét. A játék felkelti a csöppségek figyelmét, ezért is legjobb ajándék legkisebbek részére is. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért a Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, melyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek20*6*20cm
A csomagolás méretei32*7*21 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Tömeg0,35 kg
NoteBattery: 2 x AA LR6 1.5V
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.