Fa tenisz Jokari Smoby kellékekkel

Termék leírása

Smoby Jokari tenisz szett a francia vállalattól egy nagyszerű játék minden gyerkőc részére 3 éves kortól. Az ütők könnyű és erős fából készültek és különleges alakban vannak kialakítva. A labda erősen van hozzákötve a gumikötélhez, nem kell aggódni, hogy esetleg elszakad. Jokari nem igazán elterjedt játék, viszont nagyon szórakoztató.

Ez a játék Franciaországban elterjedt, főleg Párizs környékén. A Jokari játékot két vagy egy játékos játsza. A fallabda kültéri változata. A labda egy hosszú gumikötélhez van rögzítve, a gumikötél fanehezékben végződik. A nehezéket a két játékos között helyezzük el és már indulhat a játék. A labda visszaütését nehezíti a gumikötél rugózása. A pontozás úgy zajlik, mint a fallabdánál, de lehet játszani pontozás nélkül is, a móka kedvéért.

Smoby elismert francia játékgyártó minőségi játékok gyártásával foglalkozik, melyek az egész világon nagyon közkedveltek. Minden gyermek játék éle lekerekített, hogy a kicsik védve legyenek a játék során. Ez a Jokari szett nagyszerű olyan gyerekek részére, akik szeretik a sportot, mozgást és mókát. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, melyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek14*35 cm
A csomagolás méretei15*8*51 cm
Tömeg0,83 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.