Fejvédő babaágyba Sateen Rabbits toT's smarTrike Nyuszi 100% pamut szatén rózsaszín

Termék leírása

Gyerek fejvédő babaágyba Sateen Rabbits toTs smarTrike egy csodaszép és elegáns megoldás csöppsége biztonságának és épségének megóvására a kiságyban. Gyerek fejvédő csodálatos rózsaszín kivitelezésben szimpatikus nyuszis mintával légáteresztő és puha, kiváló kiegészítő, mely szebbé varázsol minden babaágyat és gyerekszobát. Csöppsége kellemesen és biztonságban fogja érezni magát a kis kuckóban és vidám nyuszikról fog álmodni, akikkel együtt fog játszadozni az illatos réten. 

Gyerek fejvédő csecsemőknek 100% pamutból készült puha és szaténos felülettel, a párnatöltelék pedig 100% poliészter. Gyermek fejvédő nagyon egyszerű módon a kiságy rácsazatára köthető szalagok segítségével. A virgonc kisbaba köszönhetően a fejvédőnek nem üti meg magát a kemény rácsokban, ezért is nélkülözhetetlen kiegészítője minden csöppség kiságyának. Méretei a gyerek fejvédőnek nyuszis mintával 32*176 cm.

A smarTrike vállalat világelső a gyerek tricikli és roller gyártásában, melyek kitűnnek a piacon minőségükkel és precíz kivitelezésükkel világszerte. A legújabb sorozat termékei a smarTrike vállalatnak a toTs babaápoló kellékek a legkisebbek részére. Ez egy újító kategória, mely praktikus és stílusos segítséget nyújt szülőknek a picik mindennapos szükségleteinek kielégítésében. ToT's modern és elegáns kollekciót ajánl magasan minőségi termékekkel, mely tökéletesen tükrözi szülő és csemetéje izlését. Kiváló minőséget észszerű áron kínálja, miközben a stílus továbbra is magasan megmarad.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Méretek32*176 cm
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.