Fotel plüss nyuszi Plume Sofa Kaloo 45 cm legkisebbeknek türkíz-szürke

Termék leírása

Szeretné legkisebb csöppségét meglepni kényelmes plüss nyuszi alakú fotellal? Gyerek plüss nyúl fotel Plume Sofa Kaloo egy csodaszép türkíz-szürke színben pompázó plüss állatka, mely minden csecsemő részére alkalmas már születése pillanatától fogva. A fotel 45 cm magas, elülső része fotelként funkcionál, mely nagy segétségére lesz a csöppségeknek a megfelelő ülés elsajátításában. A nyuszi feje fejtámaszként kényelmesen megtartja csemetéje fejecskéjét, ezért nem kell aggódni csöppsége biztonsága miatt. Plüss nyuszi legkisebbeknek puha, kellemes és biztonságos játék, mely minden gyerkőcnek örömet szerez.

Minden gyerkőc nagyon szeret plüss játékokkal játszani, ami nagyon hasznos a finom motorikus képességek, kommunikáció és intelligencia fejlesztésére. Köszönhetően a plüss nyuszi fotelnek szintén fejlődik a gyermek tapintási érzékenysége, minden tapintásra reagál és szivesen fedezi fel környezetét. A Kaloo plüss nyuszival gyerkőce teljesen biztonságban lesz, az ölelgetésen kívül még kóstolgathatja is, Minden Kaloo termék szigorú ellenőrzésen megy keresztül, megfelelnek a legszigorúbb minőségi előírásoknak. Plüss játék csecsemőknek köszönhetően egyedi kivitelezésének és minőségi kialakításának minden kisbaba kedvencévé válik azonnal.

Francia Kaloo vállalat, mely már hosszú éveken keresztül büszkélkedik puha plüss játékok gyártásával legkisebbeknek, kétségtelenül a legkiválóbb gyerekjátékokat gyártó cégek közé tartozik. A Kaloo gyerekjátékokban egyesül az egyedi dizájn, eredeti kivitelezés és legjobb minőség kisbabája számára. Minden Kaloo termék gyártása szigorúan ellenőrzött, ezért is a Kaloo plüss játékok megfelelnek a legjobb minőségi normáknak. Gyerek plüss játékok a Kaloo-tól 30°-on moshatóak, tisztításuk egyszerű fehérítő és lágyító nélkül, hogy megtartsák csodaszép színüket és minőségüket.

Jellemzői

  • puha és bársonyos játék plüssből
  • megfelelő legkisebb csecsemőknek
  • 45 cm magas
  • legjobb minőségben kialakítva
  • 30° -on mosható
  • attraktív francia dizájn és minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek45 cm
Termék magassága45 cm
Színakvamarinkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.