Fürdőlepedő kapucnival Bliss-Bath Boy Kaloo fürdőkesztyűvel és macival legkisebbeknek kék-sárga

Termék leírása

Kaloo gyerek fürdőlepedő kapucnival Bliss-Bath Boy egy puha fürdőlepedő a legkisebb kisfiúk részére ajánlott 0 hónapos kortól. Gyönyörű kék-sárga színben tündököl, minden kis herceg azonnal beleszeret. Méretei 80*120 cm, alkalmas a legkisebbek fürdetéséhez, puha és selymes a gyermek bőrre. A csomaghoz tartozik egy praktikus fürdetőkesztyű is, ami nem csak a fürdetésben lesz hasznos segédeszköz, hanem a kicsik szórakoztatásában, mivel elefánt alakban van kialakítva. Csöppsége, aki eddig nem szerette a fürdést, ezzel a fürdetőkesztyűvel biztosan megszereti, ha a szülő bábszínházasat fog közbe játszani az elefánttal. Továbbá a fürdő csomag kisbabáknak tartalmaz egy plüss macit is. A gyerek fürdőlepedő praktikus és szép ajándékcsomagolásban van kialakítva, így akár ajándékba is vihetik legkisebbek részére.

A fürdés mindig örömteli pillanat, melyen gyermekével együtt osztozik. Gyermek bőr születés után nagyon puha és érzékeny, Kaloo fürdőlepedő csöpségét fürdés után felmelegíti és kényelmesen fogja magát érezni benne. Vidám pozitív színek csupa fény és öröm a Bliss kollekcióban garancia a kényelemre és elégedettségre. A első hetekben fokozott a csecsemő tapintási érzékenysége, pici reagál minden egyes tapintásra, minden egyes új felületre és ennek az érzékenységnek a felkeltésében és fejlődésében segít a Kaloo gyerek fürdőlepedő is. Nem kell tartani, hogy a pici szájába veszi, csak így fedezi fel a tárgyakat. Minden egyes Kaloo termék szigorúan ellenőrzött és tesztelt, megfelel a legszigorúbb szabványoknak is, így megfelelőek, hogy a gyerkőc megvizsgálja, harapdálja és kóstolgassa. Gyermek fürdőlepedő kapucnival puha és finom felületének köszönhetően ideális része lesz a mindennapos gyermek fürdetésnek.

A Kaloo egy francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok és kiegészítők gyártásával foglalkozik alváshoz, fürdetéshez egyedi dizájnnal. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek nincs konkurenciája a piacon. A gyerek fürdőlepedő tisztítása nagyon egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a fürdőlepedő minősége megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót, elkerülendő az áztatás és a kézi mosás is.

Jellemzői

  • finom puha fürdető szett
  • méretei a fürdőlepedőnek 80*120 cm
  • fürdőlepedő kapucnival a pici felmelegítéséhez fürdés után
  • vidám színes kialakítás
  • fürdetőkesztyű elefánt alakban gyerkőcök szórakoztatásához fürdetés közben
  • ajándékcsomagolás
  • mosás 30°-on, hogy megmaradjon a fürdőlepedő színe és minősége
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • eredeti francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek80*120 cm
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.