Gofrisütő játékkonyhába 100% Chef Écoiffier gofrikkal 22 kiegészítővel zöld 18 hó-tól

Termék leírása

Gofrisütő gyerekeknek 100% Chef az Écoiffier vállalattól egy tökéletes kiegészítő játékkonyhába, melynek egy kis szakácsnő sem fog ellenállni. Miért? Mert a gofrisütőn kívül talál még a csomagolásban 4 gofrit szivecske alakzatban és minden segédeszközt és élelmiszert, amire szüksége lehet csöpségének gofrik készítésében. Konyhai készlet megfelelő gyerekeknek 18 hónapos kortól. Összesen 22 kiegészítőt tartalmaz, melyek elengedhetetlenek a főzéshez, sütéshez. Köszönhetően a vidám színeknek és valósághű kivitelezésnek ez a játék kis szakácsok számára serkenti a fantáziát és kreativitást. Gyerekek új recepteket és konyhai menetet találnak ki maguk és szerettekik rézére.

Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhez is. Szintén fejlődik a gyerek kreativitása, elképzelőereje és fantáziája. Továbbá a játék konyhai készlettel fejlődnek a finom motorikus és mozgási képességek. Ez a gofrisütő kiegészítőkkel ideális ajándék minden gyermek számára, akik szívesen segédkeznek anyunak a konyhába és alig várják, hogy már maguk főzhessenek.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. Nagy figyelmet szentel a környezetvédelemre, ezért is tiszteletbeli tagja az Eco Emballage és Der Grüne Punkt programnakÉcoiffier konyhai készlettel gyerkőcök hosszú ideig fognak játszani, hisz széleskörű lehetőséget nyújt a játékra nem csak játékkonyhában.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek21*17*5 cm
Termék magassága5 cm
A csomagolás méretei60*40*30 cm
Teljes hosszúság21 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,645 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...