Görkorcsolya Avengers Mondo inline méretek 33-36 4 keréken 5 évtől

Termék leírása

Görkorcsolya gyerekeknek Avengers Mondo egy minőségi inline korcsolya, mely gyerekek részére megfelelő 5 éves kortól. Gyerek görkori nagysága állítható 33-36 méret közt. A görkorcsolya 4 ellenálló keréken gurul, egyszerűen és könnyedén feltudja húzni a gyerkőc és már suhanhat is az új kalandba. Gyerek inline görkorcsolya a képregényhősök, Bosszúállók motívumával van tarkítva.

Jellemzői

  • gyerek inline görkorcsolya
  • képregényhős Avengers motívummal
  • kék-piros színkivitelezés
  • méret 33-36
  • 4 keréken gurul, méreteik 64*23 mm
  • olasz termék

Görkorcsolyázás nagyon jó és szórakoztató módja a gyerekeket rávenni az aktív életstílusra. A Mondo görkorin való gurulás maximálisan szórakoztató, de biztonságos is. Nagyon jó hatással van a lábizmok fejlődésére, gyerekekben erősödik a biztonságérzet egyensúlyuk megtartása közben, reflex mozgásuk is javul.

Az olsz Mondo vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik gumiból, habszivacsból és PVC-ből. A Mondo vállalat a gyártás folyamán az EU által megszabott összes biztonsági előírásnak megfelelően gyártja a termékeit. Görkörizás közben ajánlott a védőfelszerelés használata, mint a sisak, térd- és könyökvédők, melyek a kínálatunkban is megtalálhatóak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyOlasz gyártmány
Méretek33-36 size
A csomagolás méretei36*11*42 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
KerekekPVC 64*23 mm
NoteSize M = 33-36
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.