Grillsütő Écoiffier kiegészítőkkel 18 hó-tól

Termék leírása

Écoiffier gyermek grill élelmiszerekkel egy nagyszerű kiegészítő minden gyerek részére, akik szeretnek kerti sütögetések során serénykedni. Grillező szett gyerekeknek megfelelő minden csöppség részére már 18 hónapos kortól. A kerti sütögető fel van szerelve kiegészítőkkel, miközben 3 kiegészítő ezek közül élelmiszer és 6 kiegészítő pedig grill szerszám, melyek nélkülözhetetlenek a grillezéshez. A gyermek grill fedele levehető, könnyű és bárhova helyezhető. A grill valósághű benyomást kelt, igazi gáz grillező imitációja.

Gyermek grill készlet 9 kiegészítővel együtt kapható, melyekre minden jó sütögetéshez szükség van. Minden egyes kiegészítő minőségi műanyagból készült. A gyermek grill szürke színben pompázik, mely ezüst fedővel van kombinálva. Gyermek grillsütő mindkét oldalán kis lehajtható polcokkal rendelkezik, mely a kiegészítők tárolására is szolgál. A grillező készlethez tartozik még aranyos kis sótartó és fűszertartó, melyek fehér-fekete színben vannak kivitelezve. Fekete húsforgató és zöld húsvilla elengedhetetlen kellékei a kerti sütögetésnek. A kistál élénk piros színben tündököl.

Gyermek grillező szett tartalmaz még ezeken felül 3 élelmiszer imitációt is, mely egy kis szürke halacska, zöld paprika és piros steak. A gyermek kerti sütögetőhöz tartozik egy valósághű gázpalack is. A játék grill alsó részén gomb található, mely a be és kikapcsolást szimbolizálja. A grillező nem ad ki hangot és nem elemre működik. Méretei 47*18*14 cm. Minőségi műanyagból készült, mely ellenálló és kellemesen bársonyos a tapintásra. Francia Écoiffier vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági feltételeknek.

Magnetky Doprava
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek47*18*14 cm
A csomagolás méretei60*40*30 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg0,58 kg
Színszürke
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha