Grillsütő Écoiffier kiegészítőkkel 18 hó-tól

Doprava zdarma
Gyártó: Écoiffier Kategória: Kertészkedés Termék kódja: ECO669
4 860 Ft
3 560 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

Écoiffier gyermek grill élelmiszerekkel egy nagyszerű kiegészítő minden gyerek részére, akik szeretnek kerti sütögetések során serénykedni. Grillező szett gyerekeknek megfelelő minden csöppség részére már 18 hónapos kortól. A kerti sütögető fel van szerelve kiegészítőkkel, miközben 3 kiegészítő ezek közül élelmiszer és 6 kiegészítő pedig grill szerszám, melyek nélkülözhetetlenek a grillezéshez. A gyermek grill fedele levehető, könnyű és bárhova helyezhető. A grill valósághű benyomást kelt, igazi gáz grillező imitációja.

Gyermek grill készlet 9 kiegészítővel együtt kapható, melyekre minden jó sütögetéshez szükség van. Minden egyes kiegészítő minőségi műanyagból készült. A gyermek grill szürke színben pompázik, mely ezüst fedővel van kombinálva. Gyermek grillsütő mindkét oldalán kis lehajtható polcokkal rendelkezik, mely a kiegészítők tárolására is szolgál. A grillező készlethez tartozik még aranyos kis sótartó és fűszertartó, melyek fehér-fekete színben vannak kivitelezve. Fekete húsforgató és zöld húsvilla elengedhetetlen kellékei a kerti sütögetésnek. A kistál élénk piros színben tündököl.

Gyermek grillező szett tartalmaz még ezeken felül 3 élelmiszer imitációt is, mely egy kis szürke halacska, zöld paprika és piros steak. A gyermek kerti sütögetőhöz tartozik egy valósághű gázpalack is. A játék grill alsó részén gomb található, mely a be és kikapcsolást szimbolizálja. A grillező nem ad ki hangot és nem elemre működik. Méretei 47*18*14 cm. Minőségi műanyagból készült, mely ellenálló és kellemesen bársonyos a tapintásra. Francia Écoiffier vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági feltételeknek.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek47*18*14 cm
A csomagolás méretei60*40*30 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg0,58 kg
Színszürke

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...