Hálózsák legkisebbeknek Perle-Large Sleeping Bag Kaloo

Termék leírása

Kaloo gyermek hálózsák Perle-Large Sleeping Bag egy szép hálózsák legkisebbek részére 0 hónapos kortól. Hálózsák legkisebbeknek 90 cm hosszú, biztonságosan álomba szenderülhet benne kislány és kisfiú egyaránt. A felső része nyitható, a többi része a hálózsáknak egészben van összevarrva. Gyermek hálózsák selymes és puha a bababőrnek, a piciknek édes és kényelmes alvást biztosít. Ez a legkényelmesebb viselet az alváshoz, mert a kicsi a lábait szabadon mozgathatja benne. Hálózsák csecsemőknek praktikus és szép ajándékcsomagolásban kapható, így akár ajndékként is megfelel babalátogatóba és nem kell a díszítéssel bajlódni.

Kaloo a legkisebbek biztonságos alvása érdekében ajánlja ezt a puha és kellemes hálózsákot, mely a nyugodt alvás feltétele és helyettesíti a takarót és vánkost is. Nagyszerű takaró helyettesítő, hiszen a kicsi a hálózsákot nem tudja lerúgni magáról, nem kell tartani esetleges meghüléstől. Így, hogy kicsi a hálózsákban van bebugyolálva, úgy érzi magát, mintha a szülő biztonságos karjaiban aludna. Csecsemők elalvás előtt szeretik magukat körülvenni kellemes, gyengéd színekkel, ezért is a hálózsák finom szürke és fehér színkombinációban tündököl. Köszönhetően az eredeti és egyedi külsejének, a finom és selymes felületnek, a hálózsák hamar a kedvenc kellékké válik a kiságyban csöppségek pihenése közben.

A Kaloo egy francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok és kiegészítők gyártásával foglalkozik alváshoz, fürdetéshez egyedi dizájnnal. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek nincs konkurenciája a piacon. A hálózsák tisztítása nagyon egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott, fehérítő, lágyító nélkül használandó, hogy sokáig megtartsa színét és minőségét.

Jellemzői

  • puha hálózsák kiságyba csecsemőknek
  • legkisebbek részére 0 hónapos kortól
  • gyengéd színkombináció
  • ideális a legkisebbek nyugodt alvásához
  • ajándékcsomagolásban kapható
  • megfelel a legszigorúbb előírásoknak 
  • mosás 30°, hogy a szín és a minőség megmaradjon
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek90 cm
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.