Házikó Jura Lodge Smoby két ajtóval 24 hó-tól

Termék leírása

A hagyományos dizájnnal ellátott Smoby Jura Lodge gyerek házikó két ablakkal és ablaktáblákkal rendelkezik. A játszóház hátsó falán egy újabb kis ablak és egy postaládával kiegészített felezett ajtó található, az elülső részén pedig egy kӧrӧkkel díszített bejárati ajtó kapott helyet. A gyermek játszóház élénk fehér, zöld, piros és szürke színekben tündököl. A házikó egy, a Smoby gyártóra jellemző francia pontossággal és tӧkéletességgel fűszerezett francia termék. A gyerek házikó méretei 132x124x117 cm. Magassága 132 cm. A bejárati ajtó magassága 95 cm, szélessége 41 cm. A játszóház magas minőségű alapanyagokkal és remek innovatív elemekkel büszkélkedhet, sok örömteli pillanatot és kényelmes játékot biztosítva így gyermekének. A házikó ajtaja gyerek kulccsal zárható. A Smoby gyerek házikó egyedi dizájnja már az első pillanatban minden gyermeket elvarázsol. Szilárd és stabil dupla műanyag falai ellenállnak az erős szélnek és az időjárás viszontagságainak is. A házikó felületét tégla és kerítés dombormintázat díszíti, a bejárati ajtó felett pedig egy madárház imitáció található.

A gyerekház használata 2 éves kortól ajánlott. A gyerek játszóház felülete egyedi UV szűrőt tartalmaz, mely védi a ház színeit a kifakulástól, így hosszú éveken keresztül szépek és élénkek maradnak. Az UV szűrő egyedisége abban rejlik, hogy a házikó több év után is úgy néz ki, mintha csak most lett volna kicsomagolva dobozából. A Smoby gyerekház nagyon egyszerűen ӧssze- és szétszerelhető. A szétszerelt házikó nagyon helytakarékos, így igazán nem kell aggódnia, hogy esetleg útban lesz. A házikó stabilitását a minőségi műanyagok biztosítják, melyek szilárdak és egyben ellenállóak is. A műanyag felület kellemes, bársonyos tapintású. A játék élei a fokozott biztonságosság érdekében lekerekítettek. A Smoby francia gyerekjáték gyártó cég garantálja a játszóház európai szabványoknak megfelelő minőségét és ellenálló képességét. A Smoby francia márka a minőség garanciája, amit hosszú éves fennálása is alátámaszt.  

A házikóban való szórakozás minden gyermeket elbűvӧl, hiszen a gyerekek hosszú órakon át eljátszanak benne a baráttaikkal vagy testvéreikkel. A Smoby gyerekházak a magas ellenálló képességüknek és minőségüknek kӧszӧnhetően a piac legjobbjai kӧzé sorolhatók. A házikó beltere tágas és ergonomikus kialakításának köszönhetően nagy játszó terület nyílik meg a csemeték előtt. A házikóban töltött idő alatt fejlődik a kicsik kommunikációs képessége, a szerepjátéknak és a házikó ӧsztӧnző kӧrnyezetének kӧszӧnhetően bővül a szókincsük. A Smoby gyerek házikó, ellentétben a fa házikókkal, szép színes, ezzel serkenti a gyermekek fantáziáját, játékosságát és felkelti a gyermekek képzelőerejét. A Smoby gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. A játék csodálatos kiegészítőjévé vállhat a udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek valóra vált álma.

Jellemzői

  • kerti házikó nyitható ablaktáblákkal és ajtókkal
  • érdekes dombornyomott falak
  • minden kert vagy udvar ӧszképébe beleillik
  • 2 éves kortól ajánlott
  • ellenálló és maximálisan stabil konstrukció
  • UV szűrős védelem a színfakulás ellen
  • teljes magasság 132 cm
  • ajtó magasság 95 cm
  • elég tágas több gyermek játékához is
  • bársonyos tapintású műanyag
  • lekerekített élek a fokozott biztonságosság érdekében
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek124*117*132 cm
Termék magassága132 cm
A csomagolás méretei99*30*122 cm
Teljes hosszúság124 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg18,8 kg / 22 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.