Házikó Micimackó Smoby hintával és csúszdával 24 hó-tól

Termék leírása

Smoby Disney Micimackó gyerek házikó hintával és csúszdával egy szép  bézs-zöld-barna emeletes házikó gyerekeknek. Az emeletről gyermeke a csúszdán keresztül is lejuthat. Ha a csúszdát lekapcsolja róla, akkor a házikóba létrán is be lehet mászni. Mivel az első emelet magassága csak 45 cm, így már a 2 éves gyermekek is megbírkóznak vele. A házba a csúszdán keresztül is fel lehet mászni. Ez a kisgyerekek kedvelt tevékenysége. A házikó dupla falai kezeskednek a házikó stabilitásáért és szilárdságáért. A falak felülete érdekes részletekkel tarkított és kellemes, selymes tapintású. Csodálatos Micimackó képekkel, pillangókkal és mókusokkal díszített. Az anti UV szűrőnek köszönhetően a nap hatására a házikó színei nem fakulnak ki, így a játszóház hosszú éveken keresztül megtartja a színét. A gyermek házikó kertje vagy udvara dísze lesz. A lurkók gyerekkoruk hosszú óráit töltik majd el benne

A házikó sötétítői könnyen kinyithatóak és becsukhatóak. A házikó alatt olyan tér tárul gyermeke elé, ahol bunkert és rejtekhelyet alakíthat ki magának. A házikó tetejének vázához egy hinta és egy pad kapcsolódik, melyek már kiskortól szolgálhatják gyermekét. A hinta fokozatosan alakítható, amíg egy hagyományos hinta nem alakul belőle, amely már nagyobb gyermekek számára alkalmas. A házikó narancssárga csúszdával és padlóval van kiegészítve, amely felélénkíti és tarkítja külsejét. A házikó magassága 163 cm, szélessége a csúszdával együtt 160 cm, és hosszúsága a konstrukcióval együtt 220 cm. A házikó gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. Kényelmesen játszik benne egyszerre több gyerek is. Szép mesebeli kinézetű és domborzata egy faházra emlékeztet. A francia Smoby gyerekjáték gyártó garancia az európai szabványú minőségre.

A gyermek játszóház felülete egyedi anti UV szűrőt tartalmaz, mely védi a ház színeit a kifakulástól, így hosszú éveken keresztül szépek és élénkek maradnak. Az anti UV szűrő egyedisége abban rejlik, hogy a házikó több év után is úgy néz ki, mintha akkor lett volna kicsomagolva dobozából. A Smoby gyermek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető. Szétszedése után nem foglal sok helyet, így nem kell aggódnia, hogy útban lesz. A házikó stabilitásáért minőséges műanyagjai kezeskednek, melyek szilárdak és egyben ellenállóak is. A műanyag felülete selymes tapintású. Szélei lekerekítettek, így gyermeke nem tehet kárt magában. A Smoby egy francia gyerekjáték gyártó, amely garancia a házikó minőségére és ellenálló képességére. Európai előírásoknak megfelelően készült. A Smoby francia márka garancia a minőségre, ezt fennmaradásának hosszú ideje is bizonyítja.

A játék egy gyermek házikóban minden korosztályú gyermeknek vonzó. Barátjaikkal és testvéreikkel hosszú órákon át tudnak benne játszani. A Smoby gyerek házikók a piacon a legminőségesebbek, melyet ellenállóságuknak és minőségüknek köszönhetnek. Ergonomikus megoldásának köszönhetően a házikó belsejében nagy játéktér tárul gyermeke elé. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit is. A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is. A Smoby játszóházak a fából készült házikókkal ellentétben szép színesek, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A Smoby gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek valóra vált álma.

 Jellemzői

  • mesés műanyag házikó
  • bársonyosan lágy, de tartós műanyagból
  • egyszerű a össze és szétszerelése
  • legmodernabb dizájn
  • teljes magassága 163 cm
  • gyerekeknek 2 éves kortól
  • több gyerek is eljátszik vele közösen
  • tartozik hozzá hinta kiesésgátlóval, mely levehető 
  • csúszdával
  • a házikó alatt bujócskázni lehet
  • többfunkciós játék udvarra vagy kertbe
  • anti UV szűrővel hosszú évekik élénk marad a szín
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek220*160*163 cm
Termék magassága163 cm
A csomagolás méretei118*40*181 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg44,60 kg / 49,2 kg
Színbézs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.