Házikó Pretty Blue Smoby nyári kiskonyhával és behúzható zsalugáterrel 24 hó-tól

Termék leírása

Gyerek házikó Pretty Blue Smoby egy gyönyörű és tágas kerti házikó, melyben kényelmesen eljátszik akár több gyerek is közösen. Nagyon szép tarka zöld-kék színkivitelezésben pompázik barna-szürke részletekkel kiegészítve. Tapintásra a házikó kellemes és bársonyos. A dupla falak garantálják a maximális biztonságot, erősséget és stabilitást. A házikó méretei 145*110*127 cm és a házikó mellett kiskonyha lett kialakítva, kis séfszakácsok részére. Kis lurkók így már igazi finomságokat tudnak elkészíteni vendégeik részére. A Smoby Pretty Blue gyönyörű házikó tökéletesen beleillik majd a kert vagy udvar kialakításába.

A házikón az elhúzható zsalugáter dominál szürke színben. A friss levegő áramlását és az árnyékot a legmelegebb napok alatt is az ablakok biztosítják. A kerti házikó gyerekeknek UV szűrővel is el lett látva, mely védi a színeket a fakulás ellen. A nyárikonyhában úgy serénykedhetnek a gyerekek, mint az igazi felnőttek. A konyhából nem hiányozhatnak az edények és kiegészítők - 2 pohár, 2 tányér, evőeszközök, 2 kolbász és palacsintasütő. A házikó falán állatok és virágtarkók motívuma köszön vissza, hogy a játék még vidámabb legyen a gyerekek számára. Nagyszerű házikó szuper gyerekek részére megfelelő 2 éves kortól. Smoby francia vállalat, mely hosszúéves tradicioval rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában. Gyerek házikó Pretty Blue tetője szürke-barna színben lett kialakítva tetőcserepekkel imitálva. A házikóban való játék alatt fejlődik a gyerek kommunikációs képessége miközben a felnőtteket utánozzák.

A gyerek házikó felülete UV szűrővel van ellátva, mely védi a színeket a fakulás ellen. Az anti UV szűrő egyedisége, hogy a házikó évek műltán is újként hat, mintha éppen akkor csomagolnák ki a dobozból. A Smoby gyerek házikó összeillesztése és szétszedése egyszerű. Szétszedett állapotban nem foglal nagy helyet, nem kell aggódni, hogy láb alatt lesznek. A minőségi műanyagnak köszönhetően a házikó stabil, erős és ellenálló tulajdonságokkal rendelkezik. A műanyag tapintásra bársonyos és lágy a gyerek kezecskékhez. A játék élei lekerekítettek, hogy a gyerekek mindig biztonságban legyenek a játék közben. Smoby francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik magas minőségben európai szabványoknak megfelelve. Francia Smoby márka garancia a minőségre, mely bizonyított hosszúéves existenciája alatt. 

Játék házikóban való mókázás nagyon atraktív minden korosztály részére. Hosszú órákon keresztül fognak barátaikkal és testvéreikkel játszani a kerti házban. A gyerek házikó Smoby a legminőségibb termékek közé tartozik a piacon hála a magas ellenállóságának és minőségének. Köszönhetően az ergonomikus kialakításának a kisház elég tágas, sok hely lesz a játékra. A házikóban való játék alatt fejlődik a gyerek kommunikációs képessége és bővül a szókincse is miközben a felnőtteket utánozzák. A házikó élénk színei serkentik a gyerek fantáziáját is. A Smoby gyerek házikó ellentétben a fa házikóktól nagyon szép színes, ami serkenti a gyerekek fantáziáját, játékos módon találnak ki jeleneteket saját maguk szórakoztatására. Gyerek Smoby házikó nem csak gyerkőceinek szerez örömet, de azok barátainak is. Ez egy nagyon szép kiegészítő kertbe vagy udvarra, mindkettő éke lehet. Saját kis házikó minden gyerkőc beteljesült álma.

Jellemzői

 • egyedi kerti házikó gyerekeknek behúzható zsalugáterrel
 • minden udvarra és kertbe tökéletes
 • a házikó falán építészeti anyag imitáció
 • 91 cm magas ajtónyílás
 • praktikus nyári konyha edényekkel
 • elegendően tágas több gyerek közös játékára
 • gyönyörű élénk színek
 • műanyag anti UV szűrővel a fakulás ellen
 • lekerekített élekkel 
 • minőségi francia termék
 • megfelelő 2 éves kortól
 • kisfiúk és kislányok részére
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek145*110*127 cm
Termék magassága127 cm
A csomagolás méretei100*24*115 cm
Teljes hosszúság145 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg14.12 kg / 16,62 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.