Házikó Pretty Forest Hut Smoby tartópilléreken hintával és csúszdával 2in1 24 hó-tól

Termék leírása

Gyerek házikó Pretty Forest Hut a Smoby vállalattól egy nagyon szép mesés házikó a kertbe minden gyerek részére. Megfelelő kislányok és kisfiúk részére egyaránt 2 éves kortól. De nagyobb gyerkőcök is szívesen fognak játszani a házikóval, a csúszdával és hintával sosem fognak unatkozni. Eredeti dizájnban lett kialakítva, mely a mai építészeti trendek alapján lett kivitelezve. Bézs szín és élénk zöld tető minden kert vagy udvar éke lesz. Az egész gyerek házikó kellemes természetes színben pompázik. Méretei a gyerek kerti házikónak 220*220*160 cm, teljes magassága 220 cm. A házikó falát építészeti alapanyagok domborzata díszíti kiegészítve pillangóval és állatkákkal, melyek az erdőben élnek. Az egész házikó hintával és csúszdával 45 kg, tehát nagyon stabilan áll a talajon és ellenáll az időjárás viszontagságainak. A házikó tartópilléreken áll, tehát magasított és biztonságos játékot nyújt a kicsik számára.

Smoby házikó egyedi tulajdonsága az anti UV szűrő, mely védi a műanyag felületet a káros napsugarak ellen. Ezért a színek több év után is újként fognak hatni. A házikóhoz tartozik vidám 70 cm hosszú csúszda, mellyel igazán sok mókás pillanatot fognak átélni a gyerekek. A házikóhoz szintén tartozik hinta kispaddal. Szép zöld színben pompázó hinta biztonságos a legkisebbek számára is, hisz védőkerettel is el van látva. Könnyen alakítható, egyszerűen kispaddá varázsolható, ha nagyobb gyerkőc szeretne hintázni. Kerti ház gazdag lehetőséget nyújt több gyerek közös kényelmes játékára, kollektív közös játék alatt javul kommunikációs képességük és szókincsük egyarént. Bújócskázhatnak, a ház alsó része nyitható, lehetőséget nyújt elbújni a haverok elől. 

Pretty Forest Hut gyerek kisház összeillesztése és szétszedése egyszerű. Elég tágas a beltere, több gyerek is játszhat közösen a házikóban. Magasan ellenálló és biztonságos, a legminőségibb termékek közé tartozik a piacon. A kerti házikó két ablakkal és ajtóval lett kialakítva, melyek belülről nyílnak. Gyerek házikó Pretty Forest Hut házteteje élénk zöld színben tündököl és igazi tetőcserepet imitál. A házikó körüli játék alatt fejlődik a gyerekek kommunikációs és nyelvi képességük miközben a felnőtteket utánozzák.

A kerti kisház színei élénkek és sugárzóak, ezért is serkentik a gyerekek fantáziáját. Gyerek házikó a francia Smoby vállalat műhelyéből származik, mely nagyon minőségi és egyedi játékok gyártásával foglalkozik. Smoby vállalat tárából nem csak minőségi kerti házikók származnak, de sok más szép játék egyaránt. A játékok élei lekerekítettek, hogy a gyerekek mindig biztonságban legyenek a játék során. Játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak, ezért is a Smoby kisház legmegfelelőbb ajándék gyerekek részére. A műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek lágy és kellemes, bársonyos a tapintásra. Melyik gyerkőc ne szeretne saját kerti házikót, ahol hosszú órákat tölthet el barátaival? 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek220*160*163 cm
Termék magassága163 cm
A csomagolás méretei180*40*117 cm
Teljes hosszúság220 cm
Csúszófelület magassága70 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg44,6 kg / 49,2 kg
Maximum terhelés50 kg/25 kg
Színbézs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.