Házikó sátorral Discovery Cotoons Smoby hanggal és fénnyel zöld 12 hó-tól

Termék leírása

Egyedi játszóházikót keres csöppsége számára? Szórakoztató gyerek házikó sátorral Discovery Cotoons Smoby csodaszép zöld-fehér színkombinációban minden gyermeket elvarázsol 12 hónapos kortól. A gyerek házikó többfunkciós - gyermeke imádni fog új házikójában játszani, melyet a szülők egyszerű módon gyerek sátorrá tudnak számára alakítani. Gyermek sátor hang és fényeffektekkel szórakoztatja majd gyerkőcét, annyira leköti majd a figyelmét, hogy el sem fog akarni szakadni majd új játékától. Gyerek házikót a közkedvelt Smoby Cotoons sorozat ihlette, melynek szereplőit gyerekek világszerte ismernek és szeretnek. A házikó teljes magassága 72 cm.

Szórakoztató és minőségi

Gyerek házikó sátorral minőségi műanyagból készült, melyre jellemző a tartósság és ellenállóság. Szórakoztató kiegészítők és funkciók a házikón a gyerkőcöket első látásra leveszik a lábukról és rengeteg mókában lesz részük. A házikó elülső részén nyitható ablakocskák lettek kialakítva, melyek formaillesztő nyílásokat rejtenek, amelyekbe különböző formájú műanyag kockákat kell belehelyezni csöppségének, tehát ez a játék készségfejlesztő hatással bír, hisz gyerkőcének meg kell találnia és belehelyeznie a helyes kockát a megfelelő nyílásba. Kis gyerkőcét az ajtón található henger is lenyúgözi, amit kedvére forgathat.

Az ajtó mellett bájos növényre lel gyermeke szép virággal, melyet szintén elforgathat, így fejlesztve finom motorikáját. A játék másik felén felnyitható ablakocskát talál gyermeke, melyen keresztül csöppsége ellenőrizheti, hogy van e valaki a házikóban. A házikó felett egy nagyszerű virág kapott helyet, melyet ha csemetéje megnyom, kedves hangot és szórakoztató fényeket bocsájt ki, melyek hosszú időre lefoglalják a kicsik figyelmét. Mozgó szemek szintén a kis huncutok önfeledt szórakozását szolgálják, melyeket bármilyen pozícióba tudnak állítani, hogy őrizze a házikó tekintetével csemetéjét. Gyermeke a kedvenc játékait is az új házikójába fogja vinni magával. A házikó sátorral igazi kis kuckójává válik csemetéjének, ahol testvéreivel vagy barátaival közösen fognak majd játszani.

A gyermek fejlődéséért

A Smoby vállalat hozzáállása a gyerekjátékok gyártásához közismert, hisz a játékok nem csupán minőségiek, de precízen kivitelezettek lekerekített élekkel, hogy a gyerekek mindig biztonságban érezzék magukat a játék során és egyben megfelelően fejlődjön finom motorikus képességei, logikus gondolkodásmódja és összpontosítása. Gyerek házikó sátorral, együtt a funkciókkal és kiegészítőkkel, egy igazán szuper gyerekjáték, mely minden gyermeknek lehetőséget nyújt az optimális és sokoldalú fejlődésre.

Kivitelezés és kialakítás

A francia Smoby vállalat dizájnerei nem szűkölködnek nagyszerű ötletek megvalósításában, illetve termékeik kiváló és minőségi technikai kivitelezésében. Teljes méretei a házikónak sátorral 90*70*72 cm. A házikó könnyen áthelyezhető, hisz a felső részén praktikus fogantyú lett kialakítva, mely a szülők segítségére lesz. Smoby egyszerű és effektív módon oldotta meg a házikós sátor összeszerelését és szétszedését. A gyerek ház nem foglal nagy helyet, ha nem játszik vele csöppsége, bárhol elfér. Elektronikus modul, mely a hang és fényeffektek megfelelő működésére szolgál elemekkel működik, melyek a csomag részét képezik.

Smoby egy neves francia gyerekjátékokat gyártó vállalat, melyekben tükröződik a minőség és tartósság, hisz az európai szabványok szerint lettek kialakítva és legyártva. A gyerekjátékok nem csupán minőségiek, de attraktív és modern francia dizájnban pompáznak, melybe a gyerekek világszerte beleszeretnek.

Jellemzői

  • hangeffektek
  • fényeffektek
  • számos kézségfejlesztő kiegészítő
  • elemre működik
  • egyedi francia dizájn
  • teljes magasság 72 cm
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek90*70*72 cm
Termék magassága72 cm
A csomagolás méretei61*20*76 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3 kg
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.