Hinta Elefánt BIG mozgatható fülekkel 12 hó-tól

Termék leírása

Gyerek BIG elefánt libikóka egy nagyszerű hinta minden gyerek részére 1 éves kortól. Nagyon szép szürke, zöld és narancssárga színkombinációban pompázik. Narancssárga ülése ergonomikusan alakított, melyen gyermeke kényelmesen fog ülni és hosszabb idő után sem fárad el. A libikóka vidám elefánt formában lett kialakítva mozgó fülekkel, melyek egyben kapaszkodóként is szolgálnak. A libikóka teljes hossza 85 cm, magassága a talajtól pedig 50 cm. A hinta minőségi műanyagból készült, mely ellenálló, erős és egyben kellemes a tapintásra.

Köszönhetően a hinta kialakításának stabil és biztonságos játékot biztosít a gyerekeknek. Tökéletes kerti hintázásra, de praktikus méreténél fogva gyerekszobák éke is lehet. Libikóka tömege 4,9 kg, tehát probléma nélkül áthelyezhető bárhva, hogy csöppsége mindig maga mellett tudja, ha kedve támadna hintázni. Gyerek Elefánt libikóka teherbírása 50 kg és minden gyerek részére megfelelő 1 éves kortól 5 éves korig. Vidám elefánt bájos szemekkel és elragadó orrmánnyal a gyerek legjobb barátjává válik. A hintázás ezen a vidám elefánton fejleszti a helyes testartást és erősíti a gyerekek izomzatát.

BIG neves német vállalat, mely magasan minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A BIG márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellemzői. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de egészségre ártalmatlanok. A BIG játékok felülete UV szűrővel van kezelve, ami garantálja, hogy a játék szép és élénk marad hosszú idő után is. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek85*34*50 cm
Termék magassága50 cm
A csomagolás méretei78*39*35 cm
Teljes hosszúság85 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,9 kg
Maximum terhelés50 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek